Jack Hermansson er tilbake i buret til UFC 224

Jack Hermansson UFC

Betsafe annonserte nettopp at deres fighter, Jack Hermansson, er klar for ny kamp i UFC. Denne gangen møter norsk-svensken veteranen Thales Leites under UFC 224 i Rio de Janeiro 24. mai.

– Han er veldig tøff, og har aldri blitt knocket før, men det skal jeg endre på, sier MMA-fighteren til Betsafe.

Leites debuterte i UFC tilbake i 2006, og er med det en av de virkelig gamle traverne i organisasjonen. I løpet av sin lange fightingkarriere har brasilianeren møtt flere av UFCs beste fightere. I 2009 kjempet han blant annet tittelkamp mot Anderson Silva under UFC 97. Kampen mot Silva gikk til dommerkortene og Leites tapte oppgjøret.

Leites er en strålende grappler og hele 15 av 27 seiere har kommet på submission. Brasilianeren er kjent for å være en tøff nøtt og har aldri blitt knocket i sin karriere. Av åtte tap har syv kommet etter at kampen har gått tiden ut, og kun ett av dem har kommet på submission.

Det skal altså bli spennende å se om Hermansson kan bryte den statistikken. Betsafe-krigeren er nemlig kjent for å være best med nevne, og spesielt fryktet er hans brutale «ground and pound». Av hans 16 seiere har hele 10 av dem kommet på KO eller TKO. Hermansson representerer altså en helt annen stilart innen MMA enn sin meriterte motstander.

Dette blir tredje kamp for Jack i Brasil, og tidligere har det endt med tap i begge de to oppgjørene han har kjempet i sambalandet. Nå er mannen fra Team Betsafe fast bestemt på at det ikke skal bli et hattrick.

– Jeg reiser ikke til Brasil for å tape, men for å stilne det brasilianske publikummet, sier norsk-svensken til Betsafe sin blogg.

Les hele annonseringen og intervjuet med Jack her!

Til intervjuet
Tags:
banner