Slik ser Jack Hermansson for seg at han vinner i Brasil

  • Home
  • Exclusive
  • Slik ser Jack Hermansson for seg at han vinner i Brasil
Jack Hermansson Santos UFC

28. oktober vil Jack Hermansson møte topp 15. motstander Thiago Santos i Brasil. En kamp Hermansson ser på som et steg nærmere drømmen om tittelbeltet i UFCs mellomvekt-divisjon.

– Denne kampen gir mulighet til et skritt videre i karrieren, det betyr mye. Jeg er glad for å kjøre på videre mens jeg fortsatt er varmt i trøya fra forrige kamp. Og jeg føler meg heldig som fikk en profilert motstander nå, forteller “The Joker” fornøyd til Toppkamp.

Conor McGregor Betsafe

Selvsikker på vinnerlykke

Den svenske slåsskjempen har tre seiere og ett tap hittil i UFC. I mai vant han med en brutal ground-and-pound mot Alex “The Spartian” Nicholson i første runde på hjemmebane i Stockholm. Noen måneder etter avsluttet han kampen mot britiske Brad Scott på samme måte, i Mexico i august. Og Hermansson er selvsikker på at vinnerlykken vil fortsette.

– Jeg kjører greia mi, og skal bruke mine beste teknikker som skal sitte i ryggmargen. Motstanderen kommer til å komme med sine teknikker i ringen. Da er jeg forberedt. Noe små justeringer og tekniske detaljer vil bli gjort, men i det store bildet vil det bli et likt treningsopplegg som tidligere, forteller han.

Frykter ikke toppmotstander

Motstanderen Thiago Santos er rangert som topp 15 i UFCs mellomvekt-divisjon, og har vunnet sine to siste kamper med teknisk knockout. Santos er også kjent for sine eksplosive spark i ringen. Han er tidligere muay thai-mester og har vunnet utallige kamper innenfor brasiliansk jiu-jitsu i hjemlandet.

Den fryktløse brasilianeren Thiago Santos er kjent for å være fysisk sterk, med sine kraftige spark. I oktober møter han Jack Hermansson i ringen.

 

Jack Hermansson er svært klar for kanskje en av hans største utfordringer hittil i karrieren, mot den topprangerte brasilianeren i São Paulo 28. oktober. 

– Han er en stor utfordring, og han har mange kamper i UFC hvor han har mer erfaring. I tillegg er han en farlig striker, spesielt på spark, men han er en populær fighter mange liker å se på. Det blir moro å møte ham. Jeg har muligheten til å vinne mot en som er profilert, det er kult. Det betyr at jeg kommer inn i rangeringen om jeg slår han, forklarer svensken. 

– Det beltet er det eneste som er i hodet mitt nå. Alt annet er ‘stepping stones’ for å komme dit.

Når Toppkamp tidligere har snakket med Jack Hermansson, har han klart å forutsi sine to siste seiere svært nøyaktig. Og innrømmer den fryktløse måten han vil vinne mot Thiago Santos i Brasil.

– Santos er mer fysisk sterk, noe som er den største forskjellen fra tidligere motstandere. Han satser hardt når han slår og sparker, kanskje kraftigere enn de to siste motstanderne. Men jeg tror jeg vil avslutte i denne kampen også i løpet av første runde. Du skal ikke se bort ifra at det kan bli en ground-and-pund, det er mye som ligger i kortene for det, sier han lurt. 

Conor McGregor Betsafe

Spår tittelbeltet i 2019

Om den svenske slåsskjempen vinner kampen i oktober, har han planene klare på hvem han ønsker som neste motstander, for å klatre opp til tronen i mellomvekt.

– En som er rangert som nummer fem eller syv hadde vært en fin utfordring. Det vil bli en bra kamp og et bra navn jeg kan slå. En kamp som kan ta meg ytterligere opp noen hakk.

Ifølge Hermansson vil han klatre til topps og ta med tittelbeltet hjem til Norge i løpet av 2019.

 

Han innrømmer at han ikke kommer til å feire på McGregor-vis om han vinner mot den brasilianske toppmotstanderen. “The Joker” har kun èn ting han er fast bestemt på: Tittelbeltet i 84 kg-klassen, som han er målbevisst på å ta med hjem til Norge om to år.

– Den beste feiringen for meg er å komme hjem til familie og venner i Oslo, hvor jeg trives best. Jeg er forsiktig med feiringene mine, så det blir ikke mye festing, men heller tilbake på trening som fort som mulig. Det er mer jobb å gjøre. Det beltet er det eneste som er i hodet mitt nå. Alt annet er ‘stepping stones’ for å komme dit. Jeg tror det vil skje i løpet av 2019, avslutter han selvsikkert.

 

Hva tror du om Jack Hermanssons vinnermuligheter i Brasil? Skriv gjerne i kommentarfeltet eller på vår Facebook-side.

 

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner