Jack Hermansson nekter å la seg knekke etter Brasil-tap

  • Home
  • Exclusive
  • Jack Hermansson nekter å la seg knekke etter Brasil-tap
Jack Hermansson UFC

Jack Hermansson tar tapet mot Thiago Santos i Brasil tungt, men nekter å la seg knekke.

– Jeg har klare og tydelig mål. Det forandret seg ikke etter denne kampen. Jeg vil fortsatt bli best i verden, men jeg har ting å jobbe med og er fortsatt like bestemt for at jeg skal nå toppen. Det vil kanskje ta litt lengre tid, men jeg har fortsatt trua på å bli best. Det motiverer meg, sier en blid Jack Hermansson til Toppkamp.

Welcome Offer McGregor

Massiv støtte

Hermansson og temaet hans i Frontline Academy hadde studert toppmotstanderen nøye før kampen og følte selv han var godt forberedt – men krigsplanen gikk ikke som den skulle. Santos presset i ringen med aggressive slag og svensken endte i bakken

Thiago Santos UFC

Thiago Santos er kjent for å være aggressiv og fryktløs i MMA-ringen. I slutten av oktober vant han mot Jack med en knockout på hjemmebane i Brasil.

Jack innrømmer at tapet i oktober sitter i ham ennå – og tenker nå å sette av litt tid for seg selv, før han tar på MMA-hanskene igjen. 

– Jeg var i en posisjon hvor jeg hadde mulighet til å komme opp, men klarte det ikke. Det er utrolig kjipt, og det kan ta tid før man havner i samme posisjon igjen. Det føles som å ta et steg tilbake, så det er mye tanker nå. Det er en prosess å komme gjennom et tap, men man lærer av det og er bedre forberedt neste gang, forteller han åpenhjertig.

LES OGSÅ: Dette er Thiago Santos

Dette ble det første knockout-tapet Jack Hermansson har i sin MMA-karriere. Og han har nå gått på sitt andre tap i UFC. Likevel har han fått massiv støtte fra nære relasjoner og kjærlighet fra fans, som motiverer ham. 

– Det er godt å se at folk står bak meg selv om det ikke går så bra. Det er mange som har skrevet til meg og gitt meg sin støtte.

Welcome Offer McGregor

Kamp i februar

Den svenske slåsskjempen har fortsatt øynene på tittelbeltet. Frem til han har fått restaurert kroppen og samlet tankene, ser han for seg å hoppe inn i ringen igjen allerede i februar. 

Jack Hermansson Santos UFC

Hermansson innrømmer han trenger å restaureres både fysisk og psykisk frem til februar. Da er han sulten på å prøve å klatre opp i rangstigen igjen.

– Jeg skal først få orden på kroppen, så fort jeg får mulighet vil jeg tilbake og slå nestemann uansett hvem det blir. Når jeg har gjort det, vil jeg begynne å klatre i rangstigen igjen. Jeg håper jeg får gå en ny kamp kanskje i februar, sier han.

– George St. Pierre kapret nylig mellomvekt-beltet fra Michael Bisping. Hvordan tror du dette vil påvirke divisjonen din fremover?

– Jeg trodde virkelig at Bisping skulle ta denne kampen, men GSP er en smart utøver, og gøy å se på. Men ikke like gøy at han ikke er i sin originale vektklasse. Han vil nok ikke gå mange kamper i denne vektklassen, noe som ikke blir like kult for mellomvekt-divisjonen.

– Jeg håper han forsvarer mellomvekt-tittelen mot Robert Whittaker (interim tittelholder, journ. anm.), det hadde vært det kuleste. GSP vil nok gå tilbake til veltervekt og kjøre en Conor McGregor med å ta to tittelbelter i to divisjoner samtidig, avslutter Jack Hermansson. 

 

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner