Jack Hermansson tror på knockoutseier

Det er kun få dager til Jack Hermansson skal forsøke å få revansj i UFC-ringen.

Denne gangen er det veteranen Thales Leites som venter på andre side av octagonen. Selv om det er en fryktet grappler som venter norsk-svensken var det en selvsikker Jack Hermansson som stilte til intervju på Betsafe sin blogg nylig.

– Jeg spår knockout i første runde, sier MMA-fighteren til sponsorens nettside.

Dette blir tredje fight for Hermansson i Brasil, og tidligere har hans to oppgjør i sambalandet endt med nederlag, men det virker ikke å plage Betsafe-fighteren.

– Siden jeg har to tap i Brasil tenker folk at jeg ikke klarer å håndtere å slåss i Brasil, men det er mer tilfeldig at det har akkurat skjedd der. Jeg tenker ikke noe på det fordi jeg møter motstanderne mine hvor som helst. Denne gangen har jeg lyst til å vinne i Brasil, og jeg tror det vil gå aldeles utmerket, forteller Hermansson til Betsafe.

Les intervjuet på Betsafe sine nettsider.

Får støtte av Betsafe-kollega Emil Meek

Thiages Leites er en veteran i UFC, og er kjent for å være et monster på matta. Han har en rekke med imponerende submission-seiere på CVen fra tidligere i karrieren, og var tittelutfordrer i divisjonen tidligere. Likevel tror Norges største UFC-stjerne, Emil «Valhalla» Meek, at lagkameraten på Team Betsafe har det som skal til for å stoppe hjemmefavoritten.

Se hele intervjuet med Emil Meek her.

Betsafe-kollega Emil Meek har troen på at Jack går seirende ut av den kommende kampen i Brasil.

– Jack er veldig mye bedre stående. Han er rask, han er presis, og han kommer til å klare å holde avstanden, sier Emil i et videointervju til Betsafe sin blogg. Han er klar over Leites sine ferdigheter på bakken, men er likevel trygg på at Jokeren har det som skal til for å stoppe veteranen.

– Mer erfaring er ikke nødvendigvis en bedre ting. Man kommer til et visst nivå der man har opplevd det aller meste, forklarer Betsafe-vikingen til sponsorens blogg.

– Jack er trygg på det han gjør. Og dette er bare til Jack sin fordel, avslutter UFC-stjernen.

Få med deg begge intervjuer på Betsafe sin nettsider. Der avslører også Jack et profilerte navn som drømmemotstandere i UFC, mens Emil Meek gir ytterligere innsikt på hva som venter Hermansson i Brasil.

 

Comments

comments

Skrevet av: Atle Bjærsbo

banner