Venter nok et italiensk CL-mirakel?

Klar for nok en opplevelsesrik Champions League-kveld med to spennende oddsobjekter? Det ble en forrykende tirsdag! Det var helt, helt ellevilt å følge gårsdagens runde. Dette skjedde:

  • Liverpool holdt unna for Manchester City etter at City tok ledelsen etter bare to minutter. Da var det nok mange Liverpool-supportere som skalv i buksene, men Mohamed Salah utlignet etter 56 minutter, og det endte til slutt 1-2 etter en sen matchvinnerscoring av Roberto Firmino. Dermed tok Liverpool seg videre med sifrene 5-1 sammenlagt over Englands beste lag i Manchester City. En sterk prestasjon av de røde.
  • Roma klarte det umulige og banket Barcelona 3-0, som gjorde at de tok seg videre på bortemål etter 4-4 sammenlagt. 1-0 fra Edin Dzeko, 2-0 fra Danielle de Rossi og 3-0 fra Kostas Manolas gjorde at katalanerne ble sendt “på hue og ræva ut” av den gjeveste klubbturneringen i verden. Dette gjorde manges spådommer om at Barca skulle vinne CL til skamme. Lionel Messi var en skygge av seg selv og fikk høre det av den spanske avisen AS etter oppgjøret:

– Messi var uvanlig anonym. Man forventer så mye mer av ham på kvelder som dette. Han var på banen, men gjorde ikke mer enn å se på tiden gå. Han møtte rett og slett ikke opp, og det på et tidspunkt hvor Barcelona trengte ham som mest.

I tillegg var det morsomt at både de Rossi og Manolas, som begge scoret selvmål sist, fikk sin solide revansje med hver sin scoring. De var veldig delaktige i avansementet for Roma, som rett og slett klarte det umulige på Stadio Olimpico.

Nå ser vi frem mot onsdagens kamper :

** Real Madrid-Juventus (3-0 sammenlagt), Bayern München-Sevilla (2-1 sammenlagt)

Real Madrid – Juventus

Vi sa tirsdag at avansement for Roma var umulig, men de tok ordene til skamme og slo Barcelona 3-0 og gikk videre etter 4-4 sammenlagt. Ikke helt det samme utgangspunktet for Juventus, for de tapte 0-3 hjemme og scoret heller ikke mål, så utgangspunktet er svært, svært tøft for “den sorte dame”. I tillegg skal de møte kanskje verdens beste klubblag for øyeblikket i Real Madrid med Cristiano Ronaldo som er i en helt vanvittig form for tiden. Han har scoret 14 mål denne sesongen i Champions League og er med det toppscorer i turneringen. Ronaldo scoret to mot Juventus, hvorav det ene var i høy, høy verdensklasse. Bare ta en titt her:

Sergio Ramos er ikke med for Real onsdag, han er suspendert. Det betyr litt hodebry for Zinedine Zidane på stoppersiden, for også Nacho Fernandez har slitt med en ankelskade. Ellers ser Real friske og sterke ut, men spilte “bare” 1-1 hjemme mot byrival Atletico Madrid i helgen. Paolo Dybala mistet hodet i forrige oppgjør og ble utvist, så mye hviler på skuldrene til Gonzalo Higuain, mot gamleklubben.

Juventus har virkelig kniven på strupen her. Slet litt mot Benevento borte i helgen, men vant til slutt 4-2. Nå skal de opp mot desto tøffere motstand i Real Madrid – på Santiago Bernabeu. Juve har sluppet inn mål i alle de siste syv kampene mot Madrid, og på de siste seks kampene mellom lagene har Real vunnet tre, to uavgjorte og Juve vunnet en.

Uff, dette blir blytungt for Juventus. De italienske rivalene Roma viste vise vei i går, men dette blir enda tyngre for Juve borte. Vi fant et interessant spill hos Betsson der Ronaldo scorer, Modric har målgivende og Chiellini får kort til hele 18.50 i økt odds. Vi synes dette er verdt et forsøk. Klikk her for spill!

Sjekk ut hvilken odds Betsson har økt til kveldens kamper.

Bayern München – Sevilla

Bayern har et godt utgangspunkt med 2-1 før returoppgjøret, som spilles på Allianz Arena. Sevilla var maks uheldige og scoret selvmål, i tillegg til å ha blåst noen store sjanser på stillingen 1-0. Men Bayern snudde, vant 2-1 og har både ett mål å gå på, i tillegg til to viktige bortemål.

Bayern har allerede vunnet Bundesligaen, så nå har de bare Champions League å tenke på fremover. På de siste 20 kampene har de 18 seiere, en uavgjort og ett tap. Og det uten kanskje verdens beste målvakt i Manuel Neuer. I tillegg er de gnistrende gode hjemme med 18 seirer og to uavgjorte på de siste 20 kampene på Allianz Arena. Robert Lewandowski kommer nok til å lage mye trøbbel for Sevilla-forsvaret onsdag, for gjestene må opp og frem og score for å ha noen sjans til å gå videre. Det kan polakken fort utnytte. Han har scoret fem CL-mål denne sesongen og er toppscoreren til Bayern i turneringen.

Sevilla er i en råtten ligaform og har spilt en uavgjort og tapt tre på de fire siste kampene. I tillegg tapte de sist mot Bayern, så det er ikke akkurat mange lyspunkter å ta med seg inn til onsdagens kamp for spanjolene. Likevel har de en målkåt spiller i Yassim Ben Yedder, som har scoret åtte CL-mål denne sesongen. Han må steppe opp om Sevilla skal få med seg noe fra Tyskland.

Sevilla slo United på Old Trafford og tok seg videre. Det kan fort skje på Allianz Arena også. At alt kan skje har virkelig denne turneringen vist gang på gang, hvor returoppgjøret mellom Barca og PSG i fjor forsatt er ferskt i minnet. Likevel, Bayern har vunnet fire av de siste fem kampene hjemme og scoret 4+ mål i alle disse. Det ser selvfølgelig tøft ut for spanjolene. Vi tror kampen ender 3-0 til boostet odds på hele 9.50 hos Betsafe. Klikk her for spill! 

Se Betsafe sin boostede odds på Champions League denne uken. At Lewandowski scorer med hodet i kveld gir hele 8.00 i odds. Sjekk her!

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner