Ingen vil slå LSK på dette i 2018

Frode Kippe

De regjerende cupmesterne er neste lag ut i Toppkamps tabelltips for Eliteserien.

Oddssetternes tabelltips Eliteserien 2018: Lillestrøm på 10.plass

12.12. 8. 5. 10. 9. 13. 10. 11. 12. Det er Lillestrøms plasseringer i Eliteserien de siste ti årene, etter tre strake fjerdeplasser sesongene i forveien. Den gamle storheten i norsk fotball fikk en stor opptur med cupgullet i 2017, men igjen ble det en skuffende ligasesong, spesielt for de gule som har sett Tom Lund dominere på fotballbanen. 12.plass, kun fem poeng over nedrykksplass, er ikke hva Kanarifansen ønsker å se av sin klubb.

Lillestrøm fikk en real opptur i 2014 da de så Vålerenga bak seg på tabellen og snuste lenge på tangering av beste plassering siden sølvåret i 2001. Siden den gang har kurven igjen pekt nedover, på tross av at suksesstreneren Arne Erlandsen er hentet tilbake og Lillestrøm begynner å ha noen holdepunkter man kjenner igjen fra hans forrige tid på Åråsen.

Rundt midt på tabellen er hva Lillestrøm i beste fall kan håpe på denne sesongen, skal vi tro bookmakerne hos NordicBet – og selskapets fotballekspert.

– Jeg tror LSK blir en middelhavsfarer, og det vil overraske meg hvis de har noe med  den absolutte toppstriden å gjøre. Jeg tror ikke kvaliteten i troppen per dags dato er god nok for å ta opp kampen om medaljer. Men LSK er friskmeldte etter noen ”hundeår” og vi skal ikke regne bort Fugla i årene som kommer, sier NordicBets fotballekspert Joacim Jonsson til Toppkamp.

«Ingen slår Fugla på fysikk»

Eliteserien 2018 er kun to uker unna og Lillestrøm som skal i aksjon i verdens beste norske liga denne sesongen. Toppkamp har valgt å bruke oddssetterne som referanse på hvordan tabellen skal bli utformet til slutt. Dermed dytter vi bookmakerne foran bussen for å slippe unna når ditt lag motbeviser eller skuffer spådommene.

Lillestrøm er satt i et slags ingenmannsland, med et stykke ned til den absolutte nedrykksstriden. NordicBet-ekspert Joacim Jonsson mener det stilles høyere forventninger enn 10.plass på Åråsen og er spent på den jobben som er langt ned på feltet i år.

– Fjorårets cupmester blir det stilt litt høyere forventninger til denne sesongen. Ikke mistet noen spillere av verdi og fått inn noen interessante navn  En ting som er sikkert, er at ingen lag i Eliteserien vil slå LSK på fysisk kapasitet. Erlandsen kjører sine menn knallhardt og tåler dem den tøffe treningen, kan LSK overraske, mener Jonsson.

– Jeg er usikker på lagets sentrale midtbane. Matthew er en klassespiller, men ved siden av han er jeg mer usikker. Ezeh begynte bra, men falt i prestasjoner utover sesongen.  Krogstad er fortsatt et usikkert kort over 30 kamper. I en optimal verden hadde de nok også fått inn en kantspiller til, sier Jonsson.

Lillestrøm Sportsklubb

12.plass i fjor. Cupmester seks ganger, senest i 2017. Seriemester fem ganger, senest i 1989.

Spillere inn:
Kristoffer Ødemarksbakken (Ullensaker/Kisa)
Gary Martin (Lokeren)
Matvei Igonen (FCI Tallinn)
Thomas Lehne Olsen (Tromsø)

Spillere ut:
Jørgen Kolstad (Kongsvinger)
Martin Falkeborn (Frej)
Marco Tagbajumi (frigitt)
Chigozie Udoji (frigitt)
Arnold Origi (frigitt)

Slik ender Eliteserien 2018

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. START – «– Der og da var jeg sikker på at vi snøt Start for gull»
8. TROMSØ – «Han er Norges svar på Pep Guardiola»
9. LILLESTRØM – 75.00 i odds
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.

Basert på oddslistene hos NordicBet.com

 

Tags:
banner