Indre strid i Liverpool

Emre Can i klinsj med nåværende kaptein Jordan Henderson!

Den siste tiden har Emre Can sin kontraktssituasjon opptatt Liverpool-supportere verden over. Tyskerens motvilje til å sette penn til papir har vært en bekymring for de røde fra Liverpool. Med under 18 måneder igjen av kontrakten begynner det å haste for Liverpool om de skal komme til enighet med den talentfulle midtbanespilleren.

I forrige uke ble det rapportert av den troverdige journalisten James Pearce at uenighet i lønnsnivå var årsaken til at forhandlingene tok tid. Can ønsker seg en lønn på £100 000 i uken, rundt én million norske kroner. Manager Jürgen Klopp håper at partene skal komme til en enighet om et kompromiss som gjør at Emre Can lover sin fremtid til Liverpool. En kilde nær spilleren, som Toppkamp har vært i kontakt med, hevder derimot at situasjonen er mer komplisert enn hva som har vært hevdet i media til nå. Det skal utspille seg en indre maktkamp i garderoben på Merseyside.

– Emre har høyere ambisjoner enn å bare spille fast på midtbanen til Liverpool. Han mener selv han er en bedre leder og kaptein enn Henderson, sier kilden til Toppkamp.

– Helt siden tapet i Europa League-finalen mot Sevilla har Emre vært kritisk til Henderson. Emre mener Henderson både før og etter kampen ikke viste seg som den lederen en spillergruppe trenger. Han sliter nå med å motivere seg med Henderson som kaptein. Du kan tydelig se at han mangler noe hver gang han går på banen sammen med Henderson.

På våren i fjor var Emre Can en av Liverpool sine beste spillere i jakten på Europa League-trofeet. I finalen, som Liverpool tapte mot Sevilla, startet Emre Can mens Henderson var ubenyttet reserve på benken. Denne sesong har midtbanestrategen med tyrkiske aner levert en sesong under pari for Liverpool.

– Klopp skal være enig i at Emre Can er en kaptein for Liverpool på lang sikt, men mener han ikke er klar for oppgaven enda. Klopp er også usikker på hvordan Jordan Henderson vil reagere på å bli fratatt kapteinsbindet. Alt dette er med på å komplisere kontraktssituasjonen, avslutter vår kilde.

Den italienske storklubben Juventus skal være en av klubbene som har Emre Can i kikkerten. Tyskeren scoret vinnermålet i sist kamp mot Burnley. Da uten en skadet Henderson på banen. Det spørs nå om dette blir siste sesong i den røde trøyen for tyskeren. Noe må skje for at spiller og klubb skal finne en løsning på både penge- og kapteinproblemet.

Comments

comments

Skrevet av: paris

banner