Hvem vil bli McGregors neste motstander?

  • Home
  • Conor
  • Hvem vil bli McGregors neste motstander?
Conor McGregor opponent

UFC lettvektmesteren Conor McGregor fikk en smakebit på bokseringen i slutten av august. Hvem er nå nestemann til å møte den irske slåsskjempen i ringen? Erkerivalen Nate Diaz og bokseren Paulie Malignaggi er en av de mest ivrige.

Conor McGregor klarte seg i ti av tolv harde runder mot Floyd Mayweather 26. august. I den tiende runden stoppet dommeren kampen, og Mayweather vant med en teknisk knockout.

McGregor Mayweather fight

Conor McGregor vil med stor sannsynlighet legge boksing på hylla og returnere til UFC.

Returnerer til UFC

Etter den kontroversielle boksekampen, er “The Notorious” Conor McGregor klar i sin tale: Han vil foreløpig legge boksing på hylla, og returnere til UFC som tittelholder i lettvekt-divisjonen. Neste motstander og tidspunkt for returnering er ennå ikke avklart.

– Det neste for meg er at jeg skal fortsette å lære. Jeg er en kampsport-student og jeg har møtt flere av de beste i sporten, inkert Floyd. Det var en ære å dele ringen med ham. Jeg følte det var jevnt helt til runde ti. Og jeg skulle gjerne fullført til den aller siste runden, sier han under pressekonferansen i Las Vegas etter kampen.

Conor McGregor Betsafe

– Jeg vil gå tilbake til å trene jiu jitsu, bryting og komme i gang med å kunne sparke igjen. Vi får se hvem som er nestemann. Men dette var noe helt annet å kjempe mot Floyd. Jeg likte denne erfaringen, men jeg har også flere muligheter i MMA. Vi får se hva som skjer videre, men jeg er åpen for alt. Jeg elsker å konkurrere og slåss. Og jeg kan ikke si konkret hva som vil skje videre, men noe vil skje, fortsetter han selvsikkert.

McGregor vs Diaz 3?

Men hvem vil bli den populære irens neste motstander bli? Ifølge en spørreundersøkelse utført av UFC on Fox, vil fansen se en trilogikamp mellom Conor McGregor og erkerivalen Nate Diaz. Sistnevnte krever minst 30 millioner dollar om en trilogikamp skal se dagens lys i UFC-ringen. En sum som tilsvarer svimlende 234 millioner kroner. Dette var nemlig summen McGregor fikk etter boksekampen mot Mayweather.

Like etter kommer den ubeseirede russeren Khabib Nurmagomedov som andre favoritt. UFC-sjef Dana White hevder i et intervju i slutten av juli, at Conor McGregor spurte spesifikt etter en storkamp mot Nurmagomedov i Russland, når han var ferdig med boksekampen mot Mayweather.

– Vet du hva Conor sa til meg? ‘Jeg vil ta Khabib i Russland’. Er ikke det jævla rått? Han er rå. Conor McGregor er en forbanna enhjørning. Ingen er som han. Han trener til å bokse mot Floyd Mayweather, i tillegg snakker han om å slåss mot Khabib i Russland like etter, sier White i et intervju med MMAJunkie.com.

– Han er en drittsekk

Den tidligere boksemesteren Paulie Malignaggi har også et sterkt ønske om å få kloa i den rappkjefta iren. Førstnevnte skal ha snakket lite pent om McGregor, etter deres boksetrening før storkampen i august.

Conor McGregor slår et kraftig slag mot Paulie Malignaggi under deres sparre-runde, like før storkampen mot Mayweather.

– For han handler det kun om egoisme, og jeg er ingen rævslikker, slik som de rundt ham. Alt handler om status. Han er en drittsekk, sier Malignaggi om McGregor et tidligere intervju, etter deres treningsrunde

– Han dyttet meg under en av hans dårligste runder fordi han trengte en pause. Da sa jeg at ‘det er ingen pauser her’ og slo han flere steder på overkroppen. Da begynte han å klynke, fortsetter han.

UFC-sjef Dana White ga et stikk tilbake ved å publisere en video av han og McGregor, hvor Malignaggi blir satt i et i dårlig lys – noe som ikke falt i god jord hos sistnevnte. 

– Det er ikke hyggelig å male et bilde som ikke er basert på sannheten. Dette var et dytt i bakken under sparring. Publiser hele videoen fra runde èn til tolv UREDIGERT. UFC har kameraer rundt hele treningssenteret døgnet rundt. Denne videoen eksisterer med tolv uredigerte runder fra torsdag kveld. La fansen se det selv. Jeg kom for å hjelpe, ikke for å bli utnyttet. Publiser hele videoen uredigert fra torsdag kveld, responderer Malignaggi på Twitter, og avslutter med hashtaggen #Etikk.

 

Ifølge MMAFighting.com kunne Malignaggi tenkt seg å slåss mot McGregor gratis, kun for å “slå ham i kjeften igjen”. 

– Jeg er villig til å slåss mot ham gratis slik at jeg kan slå han i kjeften igjen og igjen og igjen. Såpass selvtillit har jeg på at han ikke klarer å beseire meg, sier han i intervjuet.

Hvem håper du er nestemann til å kjempe mot “The Notrorious” i ringen? Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet under.

 

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner