Hvem går hvor, og til hvilken pris?

Mesterskapsløse sommermåneder er en prøvelse for oss fotballelskere. Heldigvis har de fleste telefonileverandørene inkludert roaming i EU, slik at vi får med oss de ferskeste overgangsryktene, og kan ignorere kjæresten som forteller at Kim Kardashian har funnet en sjokolade uten karbohydrater, som faktisk smaker godt..

Liverpool og Chelsea aktive.

Jürgen Klopp ser ut til å sikre seg Mohamed Salah fra Roma i en rekordovergang. Den karismatiske tyskeren er også på leting etter spillere som kan styrke sentrallinjen, og det kan se ut som at Naby Keita og Leon Goretzka, som nylig scoret sitt første landslagsmål for Tyskland, skifter adresse til Merseyside-byen.

Ligamesterne fra Vest-London er på vei til å kvitte seg med bråkmakeren Costa, og ser naturlig nok etter en erstatter. Om det blir Lukaku eller Robert Lewandowski er ikke godt å si, men dersom Chelsea får velge fritt blir det vel fort en spiss med polsk pass.

Har Pep Guardiola lagt fra seg tanken om å signere Kyle Walker?

Det virket nesten bombesikkert at Tottenhams lynraske høyreback skulle ta en togtur nordover, og bytte fra hvit til lyseblå drakt, i tillegg til å få litt mer penger inn på kontoen hver måned. Det utløste rykter om at Tottenham var interesserte i Dani Alves, men nå har altså Guardiola blitt interessert i en tilgjengelig Alves. I så fall kan Spursfansen puste lettet ut.

Wenger nekter å selge Bellerin

Arsene Wenger er ikke ukjent med å hente spillere fra Barcelona-akademiet, utvikle de til verdensklassespillere, for så å selge de tilbake. Denne sommeren kan det dog se ut som at franskmannen setter ned sin aldrende fot, og for en gangs skyld nekter å lytte til bud fra katelanerne. Juventus er også interessert i backen, men hvis Barcelona får nei, tipper vi Juventus får samme svar.

Endelig en spiller fra Madrid til Tottenham?

Da Tottenham inngikk et samarbeid med Real Madrid i 2012 tipper vi de ikke så for seg en slik enveiskjøring. De to beste spillerne i Tottenhams nyere historie, Gareth Bale og Luka Modric, har dratt til det spanske hovedstadslaget, og foreløpig har ingen gått i retur. Det kan se ut til å endre seg nå. 23-åringen Mariano Diaz fikk scoret fem mål på 14 kamper for Real i fjor, og Mauricio Pochettino skal være fysen på talentet som backup for stjernespissen Harry Kane.

Hvor ender Cristiano Ronaldo? 

Mandag meldte utallige medier at Cristiano Ronaldo endelig, etter flere år med spekulasjoner, skulle vende snuten tilbake til Manchester. Tirsdag kom kontrabeskjeden, da det ble hevdet at Mourinho ikke var interessert i å bruke nesten to millarder kroner på en 32-åring, til United-supporternes store frustrasjon. Ronaldo vil uansett vekk fra den spanske hovedstaden, og i kjølevannet av Mourinhos kontroversielle uttalelser ser PSG ut som et sannsynlig stoppested for portugiseren.

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: paris

banner