Slik blir Hermasson-kampen ekstra spennende!

Natt til søndag går Jack Hermansson sin tredje UFC-kamp i Brasil. Før MMA-festen starter byr Betsafe på oddsspesialer helt utenom det vanlige! 

I utgangspunktet er det ingen teoretisk fordel for Jack Hermansson at kampen går i Brasil. Norsk-svensken har gått kamp to ganger tidligere i sambalandet, og tapt begge. Dette er nok en “trend” The Joker er svært interessert i å snu, og dermed også feire ganske hardt om han skulle seire.

Hvis magefølelsen din sier at Jack for eksempel feirer en seier på samme vis som Mini Jacobsen, kan du sette noen kroner på det til hele 12,00 i odds hos Betsafe! Samme spillselskap tilbyr også både ny og gamle kunder et risikofritt spill på 200 kr til kampen. Altså kan du sette spillet og potensielt vinne stort, men få pengene tilbake om Hermansson feirer med bena trygt plassert på bakken. Om du vil sikre det det risikofrie spillet er det bare å trykke her, eller på banneren over.

Ny tatovering? 

Odds på salto er ganske vilt, men enda villere kan det bli! De aller, aller felste UFC-fightere har bidratt til at tatoveringsbransjen går rundt. Blant andre markerte T.J. Dillashaw sin seneste seiere over Cody Garbrandt med å legge seg på blekkbenken.

Hos BetSafe får du 100,00 i odds på at Hermansson skal tatovere seg i oktagonet(!) natt til søndag!

Spill på breialt låtvalg

En UFC-kamp handler ikke “bare” om det som skjer i oktagonet. Mange fightere legger mye ære i å markere seg skikkelig fra det øyeblikket de entrer arenaen. Toppkamp har tidligere kåret de beste walk out-ene i UFC-historien, og det er ingen tvil om at hva slags låt man velger å komme inn til er viktig.

Betsafe tilbyr 25 i odds på at Hermansson skal være såpass “høy og mørk”, at han entrer arenane til Tina Turners “Simply the best”!

Trykk på banneret for å se økt odds fra Betsson!

Sju av Hermanssons totalt 16 seiere har kommet allerde i første runde. Hos Betsafe kan du spille på at The Joker vinner kampen allerde etter ti(!) sekunder til småpene 80 i odds! Så hvis du har skikkelig trua på Frontline-fighteren, kan det være gode penger å tjene.

Eventuelt kan du spille hakket tryggere, og sette noen kroner på at kampen ender før det har gått ett minutt til 18 i odds. Kanskje det er på et av disse spillene at det er best å bruke det risikofrie spillet Betsafe gir deg til kampen?

 Ingen “hvem-som-helst”

Hermanssons motstander er ingen ringere enn Thales Leites. Brasilianeren kan regnes som en skikkelig veteran, og gikk sin første UFC-kamp tilbake i 2006(!). Riktig nok var han ute av organisasjonen en periode, men returnerte i 2013. Siden returen står han med sju seire og fire tap. Med andre ord er det en merittert og rutinert motstander Hermansson skal opp mot.

 

RUTINERT MANN: Thales Leites har mange år på baken i UFC.

 

På sine over 30 MMA-kamper har brasilianeren aldri blitt knocket ut. Noe Hermansson har tenkt å endre på. Han har tatt 10 av sine 16 seiere på KO/TKO, så å sette noen kroner på KO/TKO-seier til Hermansson til 3.55 i odds er kanskje ingen dum idé.

Vil bli rangert

Da kampen ble annonsert uttalte en offensiv Hermansson følgende:

– Slår jeg Leites bør jeg få møte en ranked fighter, og det er det som er målet for året. Ranked i 2018, for så å jobbe seg mot en tittelmatch i 2019. 

The Joker har med andre ord all mulig tenning og motvasjon før kampen, noe som kan komme godt med når han skal holde unna for Leites sine angrep. Begge figherne har dratt flere kamper helt til slutten, og hos Betsafe får du hele 12 i odds på at Hermansson vinner i den tredje og siste runden.

Hermanssons knockoutkraft til tross, det er virkelig verdt å notere seg at Leites sine fire siste tap har kommet etter at dommerne har fått sagt sitt. Derfor kan et spill på decision-seier til svensken, til 3,47 i odds, kanskje vise seg å være en svært så god plan, spesielt når figheterens sponsor, Betsafe, deler ut et risikofritt spill på 200 kr.

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Vegard Sørholt

banner