Her er Premier League-stjernene som kan rykke ned!

  • Home
  • Fotball
  • Her er Premier League-stjernene som kan rykke ned!

Årets sesong i Premier League er snart over. Gullet har allerede havnet i den blå delen av Manchester, men hvilke lag som rykker ned i Championship er fortsatt ikke avgjort. Det sies at ingen lag er for gode til å rykke ned, men enkelte spillere er faktisk det. Her er en oversikt over noen av stjernene som sannsynligvis kommer til å finne seg ny arbeidsgiver dersom deres klubb må ta den tunge veien ned en divisjon.

Stoke:

Jack Butland

Vi holder oss i Stoke. Laget rykker etter all sannsynlighet ned, men det er iallfall ikke stakkars Jack Butland sin skyld. Han mistet nesten hele forrige sesong på grunn av skade, men i år har han vært frisk på alle mulig måter. Han står med flest redninger i årets sesong, og har for alvor meldt seg inn i kampen om å være Englands førstekeeper i VM i Russland. Det er for så vidt vanskelig å se for seg at Stoke klarer å holde på Butland etter denne sesongen uavhengig av om de beholder plassen eller ikke.

Butland kan fort være burvokter for England under VM i sommer.

Xherdan Shaqiri

Stoke har hatt en sesong med veldig få lyspunkt, men et av dem er Xherdan Shaqiri. Han er lagets toppscorer med syv mål mål og har bevist gjennom sesongen at han er lagets klart beste spiller. Det var i det hele tatt rart at Stoke klarte å hente sveitseren til klubben. Han var linket til mye større klubber da han kom fra Inter i 2015, og nå kan det se ut til at Champions League-vinneren fra 2013 snart har lagt armene i kors for siste gang på Bet365 Stadium, iallfall i Stoke-trøya.

Odds på at Stoke rykker ned hos Betsson: 1.08

Trykk her for å se hva Betsson gir økt odds på i dag!

 

West Bromwich Albions:

Salomon Rondon

Det ble satt klubbrekord da West Bromwich i 2015 kjøpte den venezuelanske spissen fra Zenit St. Petersburg for tolv millioner pund. Han kan ikke skryte på seg å ha bøtta inn mål, men han passer fint inn i spillermiksen til West Brom med sin voldsomme fysikk og energiske spillestil. Har tidvis vist at han er en meget habil spiss, som da han scoret hat-trick mot Swansea forrige sesong. Han tok til tårene i januar da han pådro Evertons James McCarthy et stygt benbrudd. I sommerens overgangsvindu derimot er det nok West Brom-fansen som vil stå for saltvannet.

Odds på at West Brom ender på sisteplass i PL hos Betsson: 1.04

 

Jose Salomon Rondon taper duellen etter å ha fått en knallhardt Steve Cook bakfra.

West Ham:

Marko Arnautovic

West Ham ligger godt an til å holde plassen, men det er har skjedd del større mirakler i fotballen enn om David Moyes skulle lede London-laget til nedrykk. En person han derimot har ledet med bravur er Marko Arnautovic. Moyes har brukt Arnautovic som spiss, og med alle parallellene som har blitt dratt til Zlatan Ibrahimovic er det kanskje ikke så overraskende at det har båret frukter.

Ti ligamål har det blitt i debutsesongen for West Ham. Med tanke på at han scoret 22 mål på 125 kamper for Stoke virker veien tilbake til vingplassen lang. Det kan fort vise seg å bli vanskelig å flytte han dit også, for vi skal ikke undervurdere at egoet hans trives best når han får score mål. Også egoet kan minne om Zlatan. Selv om svensken åpenbart har kombinert det med kneppet bedre holdninger. Etter låneoppholdet i Inter ble beskrevet som «en fantastisk fyr med holdningene til et barn» av José Mourinho, så at han blir med ned og tar et skippertak for å få laget opp igjen ved første anledning er det nok bare å glemme.

Odds på at West Ham rykker ned hos Betsson: 21

Crystal Palace:

Wilfried Zaha

Er den eneste offensive spilleren til Crystal Palace som har gjort noe i nærheten av å innfri denne sesongen. Har mistet nesten et tosifret antall kamper med skader denne sesongen, og det er store sjanser for art Crystal Palace allerede hadde sikret plassen om Zaha hadde holdt seg skadefri.

I fjor var Christian Benteke den største fisken i Palace-dammen med 15 scoringer, men i år har han utrolig to mål på 34 kamper. I år har Zaha tatt over tronen. Begge forsvinner nok om Crystal Palace skulle rykke ned, men det er Wilfried Zaha som vil gi størst grønt beløp på bankkontoen.

Odds på at Crystal Palace rykker ned hos Betsson: 41

De gjenværende PL-klubbene hadde nok glist like bredt som Zaha gjør her hvis Crystal Palace hadde rykket ned.

Southampton:

Cedric Soares

Egentlig er Southampton fullt av spillere som kunne kommet med her, men har valgt ut de to som stikker seg ut mest. Soares er enda en spiller som vil få muligheten til å vise seg frem under sommerens VM. Han var med å vinne EM for to år siden og er fast på Portugal sin høyreback. Det ryktes allerede at Spurs har følerne ute. Soton er en selgende klubb, og selv om de skulle klare å holde seg vil de ikke ha portugiseren på høyreback neste sesong.

Ryan Bertrand

Han føyer seg inn i en lang rekke gode backer i Southampton de siste årene. I likhet med lagkameraten på motsatt back skal nok også Bertrand få svingt seg i Russland. Har scoret og assistert nogenlunde jevnt og trutt de tre siste sesongene. I år står han med fem assist, og det er rimelig godt gjort når det nesten ikke er mulig å skjønne hvem som kan ha satt de ballene i mål for Southampton. Usikker på hvor mye et eventuelt godt VM har å si for en engelskmann, men at han spiller Premier League neste sesong er iallfall sikkert.

Odds på at Southampton rykker ned hos Betsson: 1.44

Tags:

Skrevet av: Kim Midtlie

banner