Topptips: Rooney og Everton til over 8 i odds!

  • Home
  • Topptips
  • Topptips: Rooney og Everton til over 8 i odds!
Everton Wayne Rooney

Alle de store ligaene på kontinentet er oppe og går igjen etter sommerferien, og hvilken herlig følelse det gir! Nye runder står foran oss nå til helgen, runder som forhåpentligvis byr på minneverdige øyeblikk og flotte scoringer.

I denne artikkelen plukker vi i Toppkamp ut våre topptips for helgens runder i de forskjellige ligaene. For ordens skyld er tipsene inndelt i kategoriene; Langskudd, God verdi og Sikkerstikk. Her er Toppkamps Topptips.

Alle odds er hentet fra Betsafe.

McGregor Mayweather Betsafe

[sportsbook id=”2825″ title=”Huddersfield – Soton240817″]

Langskudd | Huddersfield – Southampton | Spill: Hjemme – til 3.85

Nyopprykkede Huddersfield har startet sesongen på forrykende vis. Til tross for at stort sett alle eksperter har tippet de rett ned igjen står de med to seire av to mulige så langt i Premier League. Kampene mot Crystal Palace og Newcastle endte begge med seier, henholdsvis 3-0 borte og 1-0 hjemme. De har med andre ord ikke sluppet inn mål enda, og David Wagners menn virker å være bedre forberedt på nivået i den øverste divisjonen enn man trodde på forhånd.

Southampton har også startet sesongen bra, og står med fire poeng på sine to første kamper etter 0-0 hjemme mot Swansea og 3-2 hjemme mot West Ham. Seier mot bobleblåserne er sterkt, men legger man til at Soton slapp et Hammers med en mann mindre tilbake inn i kampen, og at seieren ble sikret med et straffespark på overtid, er det plutselig ikke like overbevisende.

Vi tror denne kampen er mer åpen enn hva oddsen skulle tilsi, og et av rundens langskudd blir spill på hjemmeseier i dette oppgjøret. Med en odds opp mot firetallet er dette for fristende til å la ligge.

[sportsbook id=”2843″ title=”Chelsea – Everton 240817″]
Langskudd | Chelsea – Everton | Spill: Borte – til 8.15 (PS! UB 2.80)

To langskudd denne helgen, det ene lengre enn det andre. Regjerende mester Chelsea fikk en katastrofal start på sesongen da det ble 3-2-tap hjemme for Burnley. Noe av inntrykket ble rettet opp med en sterk seier borte mot Tottenham i forrige runde, men vi friskmelder ikke Chelsea helt enda. Til det virker det å være alt for mye dramatikk internt i klubben. Conte sies å være misfornøyd med at Nemanja Matic ble solgt til en rival, at ytterligere forsterkninger ikke gjøres, og i tillegg har vi en Diego Costa som ikke lenger er ønsket i klubben.

Everton har startet sesongen bra, og viste klasse da de holdt Manchester City til 1-1 på Etihad. Den hjemvendte sønn, Wayne Rooney har scoret begge målene Everton har så langt, og virker å være sulten på revansje.

De blå fra London har statistisk sett bra tak på de blå fra Liverpool, men allikevel er det noe som sier at denne kampen er mer åpen enn hva oddsen skulle tilsi.

Dette blir et langskudd basert mye på magefølelse, men Everton er bedre enn hva oddsen på borteseier skulle tilsi. Vi satser på at Rooney og co har dagen og at Chelsea har nok en katastrofekamp i seg. Om dette spillet blir for hodeløst for enkelte kan det nevnes at et spill på UB til 2.80 er høyst spillbart.

[sportsbook id=”2847″ title=””]
God verdi | Las Palmas – Atletico Madrid | Spill: Borte – til 1.75

Atletico Madrid endte opp på en tredjeplass i forrige sesong av La Liga, Las Palmas helt nede på 14.plass. I de fire siste oppgjørene i ligaen har Atletico vunnet samtlige. Faktisk har Las Palmas til gode å score mål på Atletico i La Liga. Regner man med cupkamper har Las Palmas en seier mot Atletico og tre scoringer på syv kamper. De tre målene kom attpåtil i den ene seieren de kan skilte med.

Lillebror i Madrid er rammet av en transferban, og kan dermed ikke kjøpe spillere. Dette skal være årsaken til at Antoine Griezmann ikke forlater klubben i sommer, som nesten må være det samme som å treffe blink med en nysignering for Diego Simeone og klubben.

Etter en runde i La Liga er fasiten 2-2 borte mot Girona for Atletico sin del, og tap 1-0 borte mot Valencia for Las Palmas. Det er vanskelig å lese noe av disse resultatene, og tipset går til Atletico ene og alene fordi at de er et bedre fotballag og at de har stålkontroll på Las Palmas i ligaspill. En odds opp mot 1.80 her er en aldri så liten gavepakke.

[sportsbook id=”2846″ title=”Genoa – Juventus”]
Sikkerstikk | Genoa – Juventus | Spill: Borte – til 1.40

Juventus vant både Serie A og Coppa Italia i fjor, men tapte fortjent mot Real Madrid i Champions League. Med andre ord har Juve sine store utfordringer utenfor støvellandets grenser. I fjor ble det riktignok tap borte mot Genoa, men det er nok Juventus interesserte i å rette opp i.

Sesongen startet med 3-0-seier hjemme mot Cagliari for Juventus sin del, mens Genoa holdt Sassuolo til 0-0 borte. Mot Cagliari mønstret Juve Mario Mandzukic, Paolo Dybala og Gonzalo Higuain på topp. Alle tre noterte seg for scoring. Dette bør være mer enn nok til å kjempe ned Genoa i helgens batalje, og med en odds opp mot 1.50 er dette et godt sikkerstikk.

McGregor Mayweather Betsafe

 

 

Tags:

Skrevet av: Niclas Kjøde

Niclas elsker fotball, og fotball elsker Niclas. Det er i alle fall det Niclas sier til seg selv for å legitimere all den tiden han bruker på fotball. Øvrige idretter følges også, om fotball ikke er å oppdrive.

banner