Håpet om kamp mellom McGregor og Mayweather lever

  • Home
  • MMA
  • Håpet om kamp mellom McGregor og Mayweather lever

Tekst av: Damares Stenbakk

UFC-sjef Dana White bekrefter at det var planer om den omdiskuterte ’million dollar’-kampen i september, men at planene endret seg. Han innrømmer at det fortsatt er håp om å få til en kampdato mellom slåsskjempene.

– Conor har blitt far, så det er åpenbart hans fokus akkurat nå. Vi diskuterte 15. september som dato, men det ble ikke noe av likevel. Det ser ut til at det ikke skjer i september. Vi finner ut av det. Oktober, november, desember. Jeg vet ikke, siterer DailyStar fra Fighthype.com sitt intervju med Dana White.

Den pensjonerte bokseveteranen Floyd Mayweather, med sine 49 ubeseirede kamper bak seg, har lagt boksehanskene på hylla. Likevel vurderer amerikaneren et ’comeback’ mot den irske MMA-stjernen Conor McGregor, under bokseregler.

McGregor er fortsatt under kontrakt med UFC (Ultimate Fighting Championship) og har derfor White som sin overordnede når det kommer til presseuttalelser av fremtidige kamper.

McGregor-avtale

White bekrefter overfor en rekke medier at en offisiell avtale med McGregor nærmer seg, men at Mayweather vil bli en utfordring å gjøre forhandlinger med. Tidligere har det kommet frem at Floyd Mayweather krever en sum tilsvarende 850 millioner kroner for boksekampen med McGregor, noe som har gjort at forhandlingene har gått frem og tilbake.

– Vi er der snart. Jeg forventer en offisiell avtale i morgen med Conor, og da tenker jeg å starte forhandlingene med Mayweather sitt team. Vi har akkurat fått til en enighet med Conor. Hvordan vil det bli med å forhandle med Mayweather, tror du?, sier Dana White i en offisiell pressekonferanse etter UFC 211 lørdag 13. april.

Til tross for krevende forhandlinger, ønsker fortsatt UFC-sjefen at den omdiskuterte storkampen skal vises verden over.
– Vi skal gi det en sjanse. Hver gang man kjører en kamp med ’pay per view’ er det som å rulle en terning, man vet aldri hva som vil skje. Men er noen kamper man bare vet, og dette er en av dem. Men igjen, man vet aldri, fortsetter han.

– Neven min er større enn hodet hans

McGregor er ikke bare kjent for sin kraftige venstrehånd i ringen, men også for å være flink til å slenge med leppa. Mayweather på en annen side, er også flink til å gi et par kraftige gloser til sine motstandere. Allerede før den eventuelle ’million-dollar’-kampen mellom dem skal finne sted, har det blitt utvekslet et par heftige gloser til hverandre på sosiale medier.

STIKK PÅ TWITTER: Tidligere i år la McGregor ut dette bildet for å provosere den amerikanske bokseren. C.J Watson er en basketball-spiller som ryktes å ha hatt en affære med eks-kona til Floyd Mayweather. Foto: Skjermpdump fra Twitter.

– Helt ærlig, neven min er større enn hodet hans. Jeg får folk til å sove, jeg får dem bevisstløs. Jeg konstaterer fakta. Om jeg slår til det lille hodet hans, kommer det til å sprette av kroppen og treffe tribunen, skal McGregor ha sagt i et intervju i februar, ifølge The Sun.

Amerikaneren har konstatert tidligere i mediene at han er lei av å bli sammenlignet med den populære iren. Han mener selv han en levende bokselegende man ikke kan sammenlignes med.

– Jeg er en legende, en levende legende. Jeg dedikerte flere år med hardt arbeid til boksing. Det var blod, svette og tårer. Jeg tror det er på tide at Conor McGregor gjør det han skal gjøre, men aldri sammenlign Conor McGregor med meg. Det er totalt respektløst. Nok en gang, jeg er en elefant. Og elefanter krangler ikke med maur. En elefant er så stor at han ikke ser maurene engang, uttalte Mayweather i et intervju med MMA Fighting i fjor.

Comments

comments

Skrevet av: Atle Bjærsbo

banner