Garbrant og Dillashaw tar endelig oppgjør

  • Home
  • MMA
  • Garbrant og Dillashaw tar endelig oppgjør
Dillashaw Garbrant UFC

Lørdag avgjøres striden mellom Cody Garbrant og T.J. Dillashaw, en tittelkamp mange har ventet spent på.

– Denne kampen betyr alt for meg, like mye som kampen med Dominick Cruz. Jeg føler meg selvsikker, og jeg trenger slike kamper for å få ut det beste i meg, slik som T.J. kommer til å gjøre lørdag kveld, sier Cody Garbrant under et intervju torsdag kveld.

Cody Garbrant har kalt den tidligere lagkameraten både en slange og rotte for å ha sviktet “Team Alpha Male”. Om knappe få dager tar alfahannene krigsoppgjøret i fullspekkede Madison Square Garden.

Ga lagkamerater hjernerystelse med vilje

Dramaet mellom de tidligere lagkameratene startet da Dillashaw begynte å reise til Denver for å bli trent av Duane Ludwig, som T.J. mente ville forbedre boksingen hans. Både Garbrant og Dillashaw var under vingene til MMA-senteret “Team Alpha Male” på denne tiden.

Etter hvert kom det påstander om at T.J. gikk over streken og skadet lagkameratene sine med vilje. Og det var da striden begynte å eskalere. Under et tidligere intervju med MMAHour innrømmer Chris Holsworth, et medlem i “Team Alpha Male”, at T.J. Dillashaw ga ham hjernerystelse under en trening.

Ifølge et medlem i “Team Alpha Male” skal visst T.J. ha vist lite nåde under sparringstreningene – noe som har skapt dårlig stemning.

– Det var ved flere anledninger T.J. ble for aggressiv og gikk for langt på trening. Han sparker et kne i deg når du skal bokse mot ham. Han kommer med en albue når du trener jiu-jitsu. Da jeg landet på alle fire under en trening, sparket han meg i hodet. Etter denne treningen fikk jeg hjernerystelse, sier Holsworth.

Dillashaw snudde etter hvert ryggen til “Team Alpha Male”. Ikke lenge etter tok hans tidligere lagkamerat, Cody Garbrant, tittelen i UFCs bantamvekt-divisjon for menn.

Cody Garbrant vant bantamvekt-tittelen mot Dominick Cruz desember ifjor. Før Cruz var det Dillashaw som hadde tittelbeltet.

T.J. var tidligere tittelholder i samme divisjon. Nå ønsker han å ta tilbake beltet fra sin største konkurrent og tidligere lagkamerat. Alfahannene har knuffet om hvem som er den beste i divisjonen – det avgjøres en gang for alle under Madison Square Garden til lørdag. 

– Han har hoppet rundt til forskjellige treningssentre. Han dro fra Colorado. Nå er han ute i California. Du er som en prostituert på hjørnet, bare at du hopper rundt fra ulike treningssentre, skal Cody Garbrant ha sagt til sin kommende motstander under en promotering av UFC 217.

Welcome Offer McGregor

Ubeseiret

Den nåværende tittelholderen i bantamvekt-divisjonen har kjempet seg til topps i UFC på kort tid. Men Cody Garbrant har gitt sine tårer og svettet blod for drømmen i UFC, og har en imponerende kampsportbakgrunn å vise til. Han var 15 år da han startet med boksing – og ble trent av onkelen sin som var tidligere olympisk deltaker i sporten. På videregående vant han flere konkurranser i bryting.

Mood!!! #BeastMode #comebackseason

A post shared by Cody Garbrandt (@cody_nolove) on

Senere satset Garbrant som amatørbokser, hvor han er ubeseiret med en stilling på 32-0. Etter dette fulgte han UFC-drømmen og startet som profesjonell MMA-utøver i 2012. I dag er han ubeseiret i MMA-karrieren med imponerende ni knockouts, to dommeravgjørelser i sin favør og null tap hittil. 

T.J. Dillashaw, eller Tyler Jeffrey som han egentlig heter, var også en imponerende bryter på videregående. Etter å ha vunnet utallige mesterskap i bryting, fikk han stipend til høyere utdanning for å representere sitt universitet. Da han ble uteksaminert gikk han over til MMA, hvor han startet å trene med “Team Alpha Male” og deltok i sesong 14 av “The Ultimate Fighter”. Dillashaw har en stilling på 14-3, hvor seks av seierne er knockouts.

Er du Team Alpha Male eller Team Dillashaw? 

 

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner