Floyd Mayweather vil til UFC: – Treningen starter snart

  • Home
  • Boksing
  • Floyd Mayweather vil til UFC: – Treningen starter snart

Den pensjonerte bokseren Floyd Mayweather bekrefter at han vil sikte seg inn i MMA. Muligens for en revansjekamp mot Conor McGregor. Bokseren innrømmer han vil få hjelp av UFC-utøver Tyron Woodley med forberedelsene.

Floyd Mayweather hadde egentlig lagt opp boksehanskene, men entret ringen igjen for å møte Conor McGregor i august, og vant en kamp vi alle trodde skulle være hans siste kamp noen sinne.

I januar hintet den ubeseirede bokseren med en video der han entrer en MMA-ring samtidig som han gnir seg i hendene, noe som fikk fart på spekulasjonene. Samtidig har Mayweather og McGregor gitt hverandre et par stygge slag på Instagram tidligere i februar. Ryktene sier at Mayweather ønsker å møte McGregor igjen, denne gangen under MMA-regler for en god dose dollarsedler.

UFC

– Jeg kan bryte

Floyd Mayweather avslører selv at han kan være klar for MMA-ringen allerede om åtte måneder med god hjelp fra UFCs nåværende weltervekt-tittelholder, Tyron Woodley.

– Vi har tekstet fram og tilbake og vil trene sammen veldig snart, bekrefter Mayweather når han blir spurt av TMZ om han blir trent av Woodley.

 

– Jeg må tilpasse meg, så det blir nok litt vanskelig, men sånn er det. Og jeg trenger nok litt mer tid enn tre måneder, kanskje seks til åtte måneder. Uansett hva som må til. Alt skal gjøres helt korrekt og på riktig måte, fortsetter han.

Den tidligere bokseren innrømmer at han allerede øver på bryting og spark, som er et par av hovedelementene man bør kunne i MMA. Og bokselegenden er ikke redd for å skryte av de nyetablerte ferdighetene sine.

Mayweather har en rekke belter fra den ubeseirede boksekarrieren. Nå avslører han at han prøver å etablere nye kampsportferdigheter før han tenker å debutere i MMA.

– Jeg kan bryte. Brytingen min er ikke så verst. Fra en skala fra en til ti, er den nok en syv. Og jeg tror vi kan ta det opp til en ni-er, om mulig. Stående er jeg, fra en skal til en til ti, opp i 100. Sparking, der er jeg en fire på skalaen. Vi skal gjøre om et par ting og ta det opp til et nytt nivå, forklarer han selvsikkert.

Vil ha McGregor for riktig sum

Om bokseren skal entre en oktogon, er han fast bestemt på at dollarsedlene skal merkes i lommeboka. Men vil debutkampen i MMA bli mot en såpass etablert og fryktløs MMA-utøver som McGregor? Mayweather avblåser ikke en revansjekamp, men hinter om at det kanskje er andre muligheter i vente.

Mayweather slo McGregor i boksing i august. Nå ryktes det at førstnevnte ønsker en revansje, under MMA-regler, mot UFC-stjerna Conor McGregor.

– Conor McGregor er en tøff motstander og litt av en utøver. Det er mange tøffe utøvere i MMA og jeg kommer ikke inn for å være respektløs mot noen, understreker han.

– Jeg må ta en prat med teamet mitt og faren min. Vi får nesten se hvordan alt faller på plass. Og jeg har jo ikke startet med treningen riktig ennå. Alt handler om å gi den riktige summen og selvfølgelig vil de nok gi en riktig sum. Vi skal få det til å skje, fortsetter han med et stort glis.

Dana White ønsker kampen i UFC

UFC-sjef Dana White mener at om en revansjekamp skal se dagens lys, er han fast bestemt på at det må skje under MMA-regler. Han avviser ikke tanken på en omkamp mellom de tidligere rivalene kan forekomme i nærmeste fremtid.

– Like før kampen mot Conor, sa Floyd at han kunne gjort både boksing og MMA. Vi vil se hva som skjer. Det er innlysende at den eneste måten å få til en omkamp, er om han entrer oktogonen. Vi gikk over for å bokse mot han, både UFC og Conor McGregor. Nå er tid for han å gjøre gjengeld og slåss i MMA-ringen, skal Dana White ha uttalt i et intervju i februar, ifølge MMAJunkie.

UFC-sjef Dana White forlanger at omkampen mellom Conor McGregor og Floyd Mayweather skal skje i en MMA-ring, om den i det hele tatt skal se dagens lys.

UFC-kommentator Joe Rogan på en annen side, mener Floyd Mayweather går inn i løvens hule om revenasjekampen mot Conor McGregor vil finne sted. Han mener Mayweather bør satse på en debutkamp mot en mindre rangert motstander om han ønsker å vinne en MMA-kamp.

– Conor kommer til å slå ut beina hans. Han kommer ikke engang til å ha en sjanse. Conor kommer til å sparke av beina hans. Og om han bestemmer seg for å gjøre en ‘clinch’ kommer han til å bli mørbanka. Hør her, om denne kampen skjer, kommer ikke Floyd til å ha en sjanse. Kanskje mot CM Punk (tidligere fribryter og nåværende UFC-utøver, jour. anm.), der har Floyd en sjanse, konstanterer Rogan.

UFC


Tror du Floyd Mayweather har en sjanse mot Conor McGregor i MMA-ringen? Eller bør Floyd satse debutkampen mot en ferskere rival som CM Punk? Si din mening i kommentarfeltet!

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner