Fantastytips for gameweek 7

Fantasy Premier League Gameweek 7

Da er vi klare for en ny runde Fantasy Premier League og en ny jakt på spillerne som skal gi oss grønne piler før nok en landslagspause ødelegger moroa. Det er en jungel av gode alternativer der ute, men heldigvis har vi tatt jobben med å sette sammen det vi mener er den beste elleveren for Gameweek 7, så du skal få litt mindre å tenke på frem mot helgen. Dette er rundens ellever!

Keeper

David de Gea (5.6) er rundens sikreste keeperkort og vi velger å bruke litt penger her. United har holdt nullen i fem av seks seriekamper så langt og når Crystal Palace kommer på besøk er ikke den gode statistikken direkte truet. Palace står med null poeng og utrolige null mål på sine seks første kamper, selv om Lofthus-Cheek var nærme det første med et stangskudd på Etihad lørdag. Vi tror de Gea holder buret rent og at United tar en komfortabel trepoenger.

Forsvar

Keeperens lagkamerat Phil Jones (5.2) tar vi også med. Han er den billigste av de faste forsvarsspillerne til Manchester United og har samlet rikelig med poeng så langt. Da vi tror hjemmelaget holder nullen, betyr det flere poeng til Jones og flere poeng til managerne som plukker han ut. Vi vil være en av dem!

NB! Merk at Jones står oppført som usikker foran møtet med Palace. Det har vært få uttalelser rundt Jones’ påståtte skadesituasjon, hvilket gjør at vi velger å ta han med i vår 11-er. 

Med seg i backrekken får han Arsenals Sead Kolasinac (6.0) som ser ut til å ha funnet seg godt til rette i sin første sesong på Emirates. The Gunners tar i mot Brighton som fortsatt har til gode å vinne på bortebane i år. Arsenal har holdt nullen de tre siste ligakampene sine og på hjemmebane står de med tre seiere av tre mulige. Søndagens kamp er en fin mulighet for en clean sheet og kanskje noen målpoeng for den offensive 24-åringen.

Sistemann i den bakre treeren er Kieran Trippier (5.4) som måtte nøye seg med tolv minutter forrige ligakamp. I midtukens Champions League-oppgjør spilte han derimot hele kampen og fikk en assist. Da Serge Aurier så rødt i kampen mot West Ham og nå er suspendert vil nok Trippier ta tilbake plassen sin i bortemøte mot Huddersfield. Selv om Huddersfield er vanskelige å score mål på er det fullt mulig å holde nullen mot dem. Ett mål på de fire siste kampene har det blitt for vertene og vi forventer minst clean sheet-poeng for vår utvalgte Spurs-forsvarer.

Midtbane

Dele Alli (9.5) fikk med seg 8 poeng fra London Stadium etter to målgivende pasninger i 2-3 seieren over bobleblåserne forrige helg. Alli var som kjent ikke på banen i tirsdagens Champions League-kamp mot APOEL da han fortsatt soner sin tre-kampers karantene. Det betyr friske og fine bein som kan sørge for både mål og assists i Premier League! Huddersfield har vært svært gjerrige så langt og har kun sluppet inn tre mål i ligaen denne sesongen. Det blir en skikkelig styrkeprøve for de nyopprykkede når et hovedstadslag i scoringsform på besøk. Vi tror på mål i denne kampen og at Alli blir delaktig i dette.

Tottenham-Chelsea Premier League

Det er igjen på tide å få inn Philippe Coutinho (8.9) på laget! Etter mye om og men forble brasilianeren Liverpool-spiller og virker for å ville yte maksimalt i den røde trøya igjen. I Liverpools seier mot Leicester forrige runde ble det ett mål og én assist og i midtuken ble det nok en scoring da de røde spilte 1-1 borte mot Spartak Moskva. Vi tror Coutinho er tilbake der han skal være, og i likhet med Barcelona ønsker vi å ha han på laget vårt.

Tredjemann på midtbanen er formspiller Raheem Sterling (7.8) som har scoret tre mål på de siste to kampene i Premier League og som satte City sitt andre mål i møte med Shakhtar Donetsk på tirsdag. Manchester-laget er i storform om dagen og på de tre siste Premier League-kampene har de 9 poeng og utrolige 16-0 i målforskjell. På lørdag reiser de til London og Stamford Bridge for å bryne seg på de regjerende seriemesterne. Dette blir uten tvil en tøffere kamp enn de har hatt på lenge og en kamp hvor alt kan skje. Vi ønsker likevel å ha en representant fra serielederen på laget i det vi tror kan bli en svært underholdene fotballkamp!

Sistemann i midtbanefireren er Xherdan Shaqiri (5.9) som ligger et lite stykke under midtbanekollegaene sine i både poeng og pris. Stoke har hatt en tung start på sesongen og står med kun én seier. Vår utvalgte har så langt ett mål og én assist, noe som må sies å være en helt ok start for en god spiller på et svakt lag. Grunnen til at han er på laget vårt denne gangen (bortsett fra prisen) er at han kan skape ting på egenhånd og at han er frekk nok til å prøve på utrolige ting fra alle kanter og avstander. Hjemmekampen mot Southampton til helgen lukter målfattig, men Shaqiri har ferdighetene til å kunne avgjøre en kamp som denne på ”egenhånd”. Det er disse kampene Stoke må vippe i sin favør skal de forbli en Premier League-klubb, og vi tror Shaqiri fort kan bidra til dette.

Angrep

Harry Kane (12.5) har for alvor funnet scoringsformen igjen og gjør spissvalget enda vanskeligere enn det allerede er. På sine fem siste kamper (Premier League og Champions League) har han scoret hele ni mål, hvor syv av dem har kommet på bortebane. Til helgen reiser Spurs til Huddersfield og nye bortescoringer står for tur. Vi tør ikke annet enn å ta med scoringsmaskinen på laget.

Rundens kaptein blir Romelu Lukaku (11.7). Crystal Palace er et lag det så til de grader går an å score mål på, og til helgen kan det nok en gang bli stygt når gjestene igjen må til Manchester. Lukaku har scoret i sine tre siste ligakamper og alt ligger til rette for at dette blir den fjerde. Kraftspissen deler toppscorerplassen med Morata og Aguero, men har alle muligheter til å dra i fra disse i en kamp Manchester United bør vinne med god margin.

NB! Aguero skal visstnok ha brukket flere ribbein i en bilulykke i går kveld og kan være ute av spill i opptil to måneder, melder ESPN. 

Den siste spissen er en fyr som virkelig markerte seg forrige runde med to scoringer som sikret sårt tiltrengte poeng for Everton. Oumar Niasse (5.0) ble hentet tilbake etter utlånet til Hull og fikk sitt første innhopp for Everton i år i cup-kampen mot Sunderland forrige uke. Der fikk han 24 minutter på banen og satte inn 3-0 målet. Senegaleseren fikk også sine første minutter i årets Premier League forrige helg mot Bournemouth, hvor han fortsatte der han slapp mot Sunderland. Senegaleseren har scoret tre mål på 59 spilte minutter den siste uken og med en prislapp på 5.0 gir vi den gamle Brann-spilleren sjansen på topp når Everton tar i mot Burnley.

Dette er da laget vi sender ut på banen i Gameweek 7 og et vi tror kan levere varene for oss og dere! Da er det ikke mer å gjøre enn å nyte fotball-helgen før vi prates igjen om to uker.
Lykke til!

Hva mener du er helgens Fantasy-lag? Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet under. 

 

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Torgeir Johansen

banner