Fantastytips for gameweek 9

Fantasy Premier League Gameweek 9

Det ble en ganske svak runde forrige helg og i oppvaskmøte tirsdag morgen holdt vi nesten på å gi oss selv sparken. Vi slapp unna med skrekken da vi lovet oss selv å gjøre en fantastisk jobb neste runde. Sånn er fotballen og sånn er det å være manager. Selv de beste har dårlige dager, bare spør Antonio Conte. Det er bare å riste av seg skuffelsen og se videre frem mot neste spark på ballen! Vi har igjen gjort vårt beste med å finne de elleve spillerne vi tror vil levere varene denne helgen og gi oss poengene vi både trenger og fortjener for å sitte trygt i manager-stolen. Her er rundens lag for Gameweek 9!

Keeper

Newcastle mistet ledelsen to ganger borte mot Southampton og stiller revansjesugne opp til kamp mot tabelljumbo Crystal Palace. Bortelaget fikk en overraskende og etterlengtet opptur da de slo London-kollega Chelsea i det som ble deres første seier for sesongen og deres første mål. Vi tror likevel mest på Newcastle i dette oppgjøret og mener Robert Elliot (4.1) har gode muligheter til å holde buret rent. Selv om Palace kommer med fornyet selvtillit til nord-England var helgens resultat også en vekker for de svarte og hvite, og Rafa & Co vil nok ikke ta lett på denne oppgaven. Newcastle har sett bra ut hjemme i de siste kampene og til 4.1 faller vi for fristelsen til å la iren vokte målet.

Viaplay_PPV_Brækhus_Lauren

Forsvar

Selv om det kun ble ett fattig poeng på Sead Kolasinac (6.0) i tapet mot formsterke Watford forrige runde har Arsenal-backen plukket godt med poeng i det siste. De gode ving-backene er fine å ha på laget og Kolasinac er absolutt en av de å regne. Everton imponerer ikke stort hverken fremover eller bakover på banen og et Arsenal som er nødt til å reise den berømte kjerringa vil ha gode muligheter på Goodison Park. Vi tror på en tøff kamp, men en vår utvalgte vil komme godt ut av og forhåpentligvis tar han med seg poeng fra begge ender av banen.

Phil Jones (5.2) har omtrent ikke gjort annet enn å rake inn clean sheets-poeng i år. Er det noe man trenger i en liga hvor alt kan skje er det stabilitet, og det er kanskje derfor Jones stort sett er med på laget vårt. United har holdt buret rent i 7 av 8 kamper og møter nå Huddersfield som kun har scoret ett mål på sine seks siste kamper. Å ha en eller flere United-forsvarere denne runden er kanskje ikke så dumt. Vi prøver oss med Jones og føler oss ganske trygge på det valget.

Sistemann i back-treeren er César Azpilicueta (6.6). Spanjolen måtte se to baller i eget nett mot Palace forrige helg, og en av dem var det han som sendte inn, uten at vi kan klandre han altfor mye for den. Frikjent. Azpilicueta har også vært avgjørende i andre enden av banen så langt i år. Fire assists har det blitt og kanskje blir det

Pep Guardiola Manchester City

Det er så å si umulig og utelate City-spillere fra ditt Fantasy-lag denne helgen. Pep og Manchester City har nå 29 scoringer på de ni første rundene.

Midtbane

Vi beholder Raheem Sterling (8.1) på laget da han ikke gir oss grunn til noe annet. ett mål og to assists ble til 15 poeng i helgens nedsabling av Stoke og en ny scoring mot Napoli i tirsdagens Champions League-oppgjør sørget for enda en seier på Etihad. Nå er det Burnley som kommer på besøk, et lag som kun har tapt én kamp så langt i årets Premier League. Vi tror likevel Burnley skal få det tøft på Etihad og setter vår lit til formspiller Sterling.

En annen Manchester City-spiller vi tar med på laget er Leroy Sané (8.4). Når City spiller hjemme er det greit å ha flere lyseblå på laget, da Machester-laget har flere forskjellige målscorere enn noe annet lag i Premier League. På de 3 siste kampene har det blitt to mål og tre assists og til 8.4 er han et godt valg.

Coutinho Herrera Valencia Henderson

Philippe Coutinho er tilbake i slag og kan være matchavgjørende mot et Spurs-lag som sliter med finne flyten på hjemmebane.

 

En annen liten ballkunstner som også skal spille denne kampen er Philippe Coutinho (9.0). På de fire kampene han har spilt i serien år har han rukket å score to mål og levere fra seg 1 målgivende pasning. Det er godkjente tall! På tirsdag kom han igjen på scoringslisten da Liverpool kjørte over stakkars Maribor. Søndagens kamp er åpen og forhåpentligvis mer målrik enn Liverpools forrige seriekamp. Hvis de røde begynner å sette sjansene sine også i serien kan det bli godt med poeng for brasilianeren fremover.

Sistemann i midtbanefemmeren er Henrikh Mkhitaryan (8.4). Etter tre kamper uten målpoeng tror vi nå han vil markere seg igjen. Huddersfield har i sine siste to kamper tatt null poeng og sluppet inn seks mål. Et United som jager tabelltopp bør få med seg noe herfra og vil nok gå mer offensivt til verks enn de gjorde på Anfield forrige runde. Vi tror Henrikh (orker ikke stave etternavnet hans igjen) kan fikse poeng til både laget sitt og seg selv her.

Viaplay_PPV_Brækhus_Lauren

Angrep

Denne uken er vi litt gale og lar både Lukaku og Kane hvile. Det er selvfølgelig med en noe vond smak i munnen da vi alle vet at disse plutselig kan putte både ett og to og tre mål i en kamp. Vi vil allikevel bruke pengene våre på Gabriel Jesus (10.7) denne runden, samt to små jokere.

Jesus har scoret seks mål på syv kamper i Premier League og er brennhet om dagen. Aguero skal også være klar til denne kampen men er nok ikke 100% riktig enda. To mål ble det på brasilianeren i forrige rundes overkjøring av Stoke og hjemme mot Napoli i midtuken satte han City sitt andre. Sammen med Sterling og Sané lukter det mål-show her også. Vi drar kapteinsbindet rundt armen hans og gir han et klapp på baken.

Jesus Sterling Manchester City

Denne duoen kan igjen blir farlig mot Burnley. Det kan være snakk om hvor mange poeng disse gutta tar og ikke om de gjør det.

 

Manolo Gabbiadini (6.6) fikk sine første fulle 90 minutter i årets Premier League mot Newcastle forrige runde. Det gikk bra! I kampen som endte 2-2 stod spissen for begge Southampton sine scoringer. Fornyet tillitt blir det nok på lørdag når West Bromwich gjester St. Mary’s. Bortelaget har kun holdt nullen i en av sine siste seks kamper og bør være mulige å stikke hull på. Vi prøver oss på mannen med det vakre navnet.

Sistemann ut i dag er en fyr vi har nevnt før og en som har levert varene så langt i årets sesong. Tammy Abraham (5.7) sørget ”alene” for at Swansea gikk seirende ut av forrige rundes duell mot Huddersfield, med sine to scoringer. Nå venter en ny hjemmekamp mot et Leicester som kun har vunnet én kamp i år. Her bør det være mulig for Swansea å ta tre poeng og for Abraham å sette sitt femte mål for sesongen.

Er du enig med oss eller eventuelt helt uenig? Dette er ramme alvor så gi oss gjerne dine meninger i kommentarfeltet under! God helg der Fantasy er det eneste av betydning frem til søndag kveld. 

 

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Torgeir Johansen

banner