Europeiske midlanere i NA LCS med tronen i sikte

  • Home
  • E-sport
  • Europeiske midlanere i NA LCS med tronen i sikte

Uansett hvordan valentinsdagen gikk så har vi en utrolig spennende uke i møte i NA LCS. League of Legends-ekspert Nicholas “NicoThePico” Korsgård tar for seg de viktigste kampene! Europeiske midlanere på vei mot gullet!

Uke fem av NA LCS nærmer seg med stormskritt. Lørdag kveld klokken 23:00 starter helgens kamper, og det er med MANGE spennende matcher. Uken serverer så mange gode kamper at jeg selv slet med å velge ut de to beste. Forrige uke ga oss fantastisk spennende kamper i både EU og NA LCS. Om vi er like heldige denne uken gjenstår å se, men jeg tror sjansene er gode.

Mine spådommer på forrige ukes NA LCS traff spikeren på hodet. Cloud 9 vant sine kamper mot Team Liquid og FlyQuest. Team SoloMid vant El Clásico mot Counter Logic Gaming. Som jeg trodde ligger nå Cloud 9 på delt første plass med Echo Fox, og Team SoloMid er på en delt fjerde med Clutch Gaming.

Vil nesten si det er en synd om man ikke får med seg så mange kamper som mulig fra denne ukens NA LCS. Det er mange viktig kamper og store oppgjør. Etter mye om og men kom jeg til slutt frem til hvilke kamper som skal dekkes.

Første kamp blir uten overraskelse Cloud 9 mot Echo Fox, som begge deler førsteplassen for øyeblikket. Andre kamp var mye mer vanskelig og jeg sto mellom flere valg. Blant kampene jeg vurdere var 100 Thieves mot Echo Fox, og Team Liquids kamp mot Counter Logic Gaming. En annen utforder til å bli valgt var Team SoloMids kamp mot Clutch Gaming.

Jeg har kanskje en svakhet for europeiske spillere, så når Fabian “Febiven” Diepstraten møter selveste Søren “Bjergsen” Bjerg for en omkamp, ble valget åpenbart. Lagene spilte sin første kamp mot hverandre sist uke. Da stakk Clutch Gaming av som vinneren etter ett blodbad på nesten 55 minutter. Uten tvil en av høydepunktene fra uke fire, og jeg er sikker på at Team SoloMid er sulten på revansje.

Clutch Gaming vs Team SoloMid – Europeisk midlaneduell i NA LCS

NA LCS har importert mange koreanske og europeiske spillere de siste årene. Sesong 8 er ingen unntak. Clutch Gamings midlaner Fabian “Febiven” Diepstraten er uten tvil en av sesongens mest verdifulle importer i NA LCS.

Fra Penta-kills på Azir til utrolig sterkt individuelt spill har Febiven vist seg frem i sitt ess. Den nederlandske midlaneren har vært en sentral del i Clutch Gamings suksess. Laget ligger for øyeblikket på delt fjerdeplass med Team SoloMid, som de nettopp slo sist lørdag.

Jeg hadde personlig ikke store forhåpninger til den forrige kampen mellom lagene, men der tok jeg veldig feil. Kampen sist lørdag mellom kjempene var en av helgens beste kamper. Så når vi får revansjkampen allerede denne uken, bør man absolutt ta seg tid. Team SoloMid er sultne på blod, og Clutch Gaming står på menyen, revansjen er i sikte.

Febiven kunne smile bredt etter seier sist. Får Bjergsen og TSM revansj denne uken?

Febiven kunne smile bredt etter seier sist. Får Bjergsen og TSM revansj denne uken?

Når lagene møtes for andre gang i sesongen er det alltid interessant. Begge lagene har nå veldig mye informasjon og ferske inntrykk på hverandre. Spesielt i dette tilfellet da lagene spilte mot hverandre for bare en uke siden.

Det blir veldig spennende og se hvilke adapsjoner som kommer til spille for revansje kampen. Jeg forventer en del endringer i draften fra begge parter, og det er veldig mulig vi får se nye picks eller komboer for å overraske. Clutch Gaming vil kanskje vurderer ta vekk Ezreal fra Jesper “Zven” Svenningsen. Ettersom han spilte i storform med Ezreal mot Counter Logic Gaming sist Søndag

I tillegg forventer jeg sterkt at Clutch Gaming vil gjøre en vurdering av Søren “Bjergsen” Bjergs Galio, som virket som et utrolig sterkt valg fra dansken. Michael “MikeYeung” Yeung imponerte meg for første gang denne sesongen med Jax, som kanskje igjen kan bli et viktig element i draften nå på søndag.

I kampen Team SoloMid tapte mot Clutch Gaming var Febivens Corki kanskje den aller største årsaken. Så jeg forventer stor midlane fokus fra begge lagene i draften. Nå er det utrolig viktig av de Europeiske midlanerne kan vise sin fleksibilitet. Gleder meg til å se hvilken matchup vi ender opp med i midlane i kampen, og jeg tror det vil bli avgjørende.

Clutch Gaming vant sist møte, men jeg har ikke tro på dobbling fra dem. Team SoloMid våknet opp i kampen sin mot Counter Logic Gaming og kommer inn sterke. Jeg har tro på Team SoloMid, men har absolutt for meg at det blir en blodig affære.

Klikk her for å spille på seier til TSM

Echo Fox vs Cloud 9 – Med sikte på førsteplass

Helt øverst på tabellen i NA LCS finner vi ingen ringere enn Echo Fox og Cloud 9. Begge med 7 kamper vunnet og bare ett tap. Søndag 18. februar klokken 23:00 er det veldig mulig at en av de står alene på førsteplassen.

Verken Echo Fox eller Cloud 9 møter lett motstand nå på lørdag i kampene som leder opp til oppgjøret. Resultatet av de kampene vil være viktige i forhold til å kunne yte max i førsteplassduellen på søndag.

Echo Fox spiller lørdag mot 100 Thieves, og Cloud 9 møter Team SoloMid. Skulle begge lag vinne eller tape disse kampene vil søndagens kamp avgjøre hvem som vil eie førsteplassen. Uansett vil kampen trolig være et høydepunkt fra helgen, og du bør ikke gå glipp av denne.

I oppgjøret mellom Echo Fox og Cloud 9 tror jeg junglerne kommer ha størst fokus fra begge lagene, både i draft og i utfallet av kampen. Både Joshua “Dardoch” Hartnett og Dennis “Svenskeren” Johnsen har fortsatt med imponerende spill uke etter uke. Begge har vært noen av de største grunnene til at lagene holder førsteplassen. Det er både Echo Fox og Cloud 9 klar over, og det vil uten tvil få konsekvenser i drafter og i spillet.

Dardoch har storspilt så langt i NA LCS. Fortsetter den gode formen i helgen?

Dardoch har storspilt så langt i NA LCS. Fortsetter den gode formen i helgen?

Har sagt det før og jeg kommer si det igjen; jeg har utrolig stor tro på trenerstaben til Cloud 9. Jeg tror de vil gjøre bedre adapsjoner i draften og i planleggingen enn Echo Fox. Dermed tror jeg Cloud 9 går inn i kampen med fordel, og jeg forventer at Cloud 9 kommer til å holde førsteplassen ene og alene etter uke fem.

Om dette blir utfallet, så vil jeg allerede nå tørre å påstå at Cloud 9 vil kunne fullføre den vanlige sesongen på førsteplass. Cloud 9 har alltid imponert meg med hvor stødig utvikling de har gjort i løpet av sesongen. Dennis “Svenskeren” Johnsen har vært fantastisk på Cloud 9.

Cloud 9 kan bli ustoppelige om de fortsetter som de gjør nå.

Klikk her for å spille på seier til C9

Skrevet av: Nicholas Korsgård

banner