Er den tidligere dommeren Norges beste oddstipser?

For et par uker tilbake begynte den tidligere toppdommeren, Per Ivar Staberg, å levere oddstips for NordicBet, og så langt har treffsikkerheten ikke vært annet en utrolig imponerende.

Enkelte hevder at de fleste dommere ikke har peiling på fotball. Per Ivar Staberg må i så fall være unntaket som bekrefter regelen, for han kan nemlig skilte med 100% treffsikkerhet på sine oddstips så langt!

Vanvittig oddsteft
Den tidligere fløyteblåseren debuterte som oddsekspert for NordicBet i begynnelsen av april med en trippel med kampene; Seier til Brann, Tromsø og Rosenborg. Oddsen var opprinnelig satt til 5.04, men NordicBet hadde økt oddsen til 6.50. Det angret de kanskje på i ettertid, for en sen scoring i Bergen sørget for at trippelen gikk inn med et nødskrik.

I neste runde viste trønderen at teften fra første runde ikke kun var flaks. Neste trippel som NordicBet-eksperten satte opp var seier til Strømsgodset og Molde og uavgjort mellom Sandefjord og Kristiansund. Oddsen var opprinnelig 10,9, men NordicBet var igjen så hyggelig at de hadde blåst opp oddsen til hele 13.00! Et realt langskudd, men Staberg fikk klokkerent treff, og trippelen suste i krysset.

Forrige helg var dommeren på farten igjen. Denne gangen hadde han gått for et tryggere alternativ. Han gikk for tre favorittseiere, og oddsen ble satt opp til 3,50 fra 2,75. En økning på nesten 30%!  Kampene på bongen var hjemmeseiere til Viking, Aalesund og Rosenborg. Igjen ble det smell for NordicBet, og jubel for alle som hadde fulgt Per Ivar sitt tips.

En ROI på 295,75%
Hadde du fulgt vært eneste tips og satset forrige gevinst hver gang ville du nå sittet igjen med et imponerende overskudd, og ferieturen i sommer ville vært ettertrykkelig finansiert. Faktisk er ROI (return on investment) på utrolige 295,75%! Under kan du se hva saldoen på din NordicBet-konto hadde vært på om du hadde fulgt hvert eneste tips og satset forrige premie hver uke:

100 kr = 29 575 kr
200 kr = 59 150 kr
500 kr = 147 875 kr
1000 kr = 295 750 kr

Sammen med Joacim Jonsson, som har hatt mye stang ut på sine tips, er Per Ivar nå ute med et nytt tips hos NordicBet. Tror du at flyten fortsetter denne helgen?

Om du er nysgjerrig på Per Ivar sitt tips denne helgen kan du trykke på denne lenken.

Tags:

Skrevet av: Atle Bjærsbo

banner