Dette er VMs drømmelag

Hva er vel VM uten drømmelag? Toppkamp har plukket ut den beste elleveren. 

Tidligere har vi presentert den beste troppen bestående av spillere som ikke blir å se i sommer. Her kommer drømmelaget basert på spillere som vi vil få se i Russland.

God miks bak

Keeper: David De Gea

Spanjolen tar plassen mellom stengene foran Marc-André ter Stegen og Alisson. De Gea har lagt bak seg nok en fantastisk sesong i Manchester, og er ubestridt førstevalg på et av verdens beste landslag. Spanjolen er sannsynligvis verdens beste keeper akkurat nå, og kan fint hjelpe laget sitt helt til topps i årets mesterskap.

Høyreback: Kyle Walker

Mange stusset da Manchester City valgte å punge ut 50 millioner pund for engelskmannen. Men, den tidligere Tottenham-backen har vist seg overgangssummen verdig og prestert svært godt for Premier League-vinner. 28-åringen knabber plassen rett foran nesa på tyske Joshua Kimmich.

Midstopper: Sergio Ramos

Det blåser alltid rundt ørene på Ramos, men så er det også i stormens midte han ser ut til å trives best. Mange *kremt Liverpool- og Barcelona-fans* vil nok slite med å akseptere at den røffe spanjolen tar plassen, men hva er vel et drømmelag uten kontroverser.

KNALLHARD: Sergio Ramos er elsket og hatet.

Midtstopper: Diego Godin

Den beintøffe Atletico Madrid-stopperen har vært blant de aller, aller beste spillerne i verden over flere år. Til vanlig er han er sjef og lim i den bånnsikre backrekken til Diego Simeone, og viker ikke en tomme når han aksler den lyseblå drakta til hjemlandet Uruguay.

La Liga-duoen møter sterk konkurranse fra Bayerns Mats Himmels og Jerome Boateng, samt Barcelonas stjerneskudd Samuel Umtiti og partner Gerard Pique.

Venstreback: Marcelo

Valget faller på den svært offensive brasilianeren, men Barcelonas Jordi Alba kunne like godt tatt plassen. Mannen med det store smilet og den fete hårsveisen er like mye ving som han er back, og sjarmerer seg derfor med på dette drømmelaget.

Trangt på midten

Midtbane: Toni Kroos

Real Madrid-spilleren er Tysklands kanskje viktigste spiller. Med sitt enorme passningsreportuar, stoiske ro og eminente ballkontroll styrer han både klubb og landslag.

Midtbane: Kevin De Bruyne

Belgieren har dominert stort i Manchester City, og er helt selvskreven i denne trioen på midten. Kommer til å bli svært viktig for Roberto Martinezs lag i Russland, og vil nesten garantert notere seg for opptil flere målpoeng.

MIDTBANEGENERALEN: Kevin De Bruyne har denne sesongen vært verdens kanskje beste midtbanespiller.

Midtbane: Mohamed Salah

Hvem sa at drømmelaget må følge regler? Nei, Salah er ikke midtbanespiller, men det driter vi litt i her. Egypteren har vært helt fantastisk for Liverpool denne sesongen, og bærer en hel nasjon på sine skuldre når Egypt nå skal delta i sitt første VM siden 1990.

Konkurransen om en plass på midten er beinhard, og en omtrent uendelig rekke superstjerner som Andres Iniésta, N’Golo Kanté, Paul Pogba og Luka Modric har måttet vike.

Best av de beste

Angrep: Cristiano Ronaldo 

CR7 er like selvskreven på drømmelaget som ost på burger og kullsyre i brus. Under EM 2016 dro han sitt Portugal til finalen, og manet også frem en seier til tross for at han måtte av med skade. Det er heller usikkert om han klarer å gjenta den bedriften i Russland, men plassen på drømmelaget er uansett hans.

Angrep: Lionel Messi

Hva mer kan skrives og Messi som ikke allerede er skrevet og sagt en million ganger? Det sies at et et bilde sier mer enn tusen ord, men i den lille argentinerens tilfelle trengs det minst en terabytes med bilder for å beskrive hvor god han faktisk er. I likhet med flere andre på laget, er han mannen som driver sitt landslag framover. Uten Messi er Argentina, stjernespekket til tross, en outsider. Med Messi kan alt skje i Russland.

MESTER MESSI: Tryllekunstneren fra Argentina må med.

Angrep: Neymar

Den brasilianske talismanen sjokkerte en samlet fotballverden da han i fjor valgte å forlaget Barcelona til fordel for PSG. I Frankrike har han kanskje ikke slått ut i full blomst på tross av en skade, men han bidro sterkt til at hans Brasil toppet kvalifiseringen til VM. Vekten av en hel – fotballgal – nasjons forventinger hviler på hans skuldre – en nasjon som sårt trenger oppreisning etter det grusomme nederlaget for Tyskland i 2014.

Kan en av drømmelagsspillerne score først i finalen?

At dette drømmelaget er spekket med stjerner som kan ta seg helt til VM-finalen er det liten tvil om. Om vi verken får se Messi, Neymar eller Toni Kroos på den ene banehalvdelen når finalen blåses i gang ville vi bli meget overrasket, og er de på banen kan de også fort finne på å score! Betsson har i disse dager lansert en utrolig kampanje hvor en heldig spiller stikker av med 1 000 000 kr når VM-finalen er ferdigspilt! Den personen er nærmest til å tippe hvilken spiller som scorer det første målet i VM-finalen og i hvilket minutt målet kommer stikker av med millionen. Hvem skal du tippe på?

Om du ønsker å melde deg på kampanjen kan du trykke på denne linken.

Og til slutt; Hvem blir med på ditt drømmelag?

 

Tags:

Skrevet av: Vegard Sørholt

banner