Darren Till mener han vil “ødelegge livet” til ‘Wonderboy’ etter UFC Liverpool

  • Home
  • MMA
  • Darren Till mener han vil “ødelegge livet” til ‘Wonderboy’ etter UFC Liverpool

På søndag møtes Darren Till og Stephen “Wonderboy” Thompson til en blodig nevekamp i Liverpool. I forkant av kampen har Till provosert den amerikanske vidundergutten med å love publikum en saftig knockout.

De fleste fikk nok øynene opp for den ubeseirede engelskmannen Darren Till under UFC Gdansk. Han sjokkerte mer enn bare det polske publikummet, da han i oktober i fjor tok en imponerende knockout-seier mot UFC-veteranen Donald “Cowboy” Cerrone.

Nå er det forventet at det blir en skikkelig krig når Darren Till og Stephen “Wonderboy” Thompson er hovedattraksjonen under UFC Liverpool. Det er store forventinger til at kampen blir en blodig nevekamp, og Till lover å skjemme ut amerikaneren med en knockout, foran et yrende engelsk publikum. Den amerikanske marerittmotstanderen er ikke særlig imponert over sin kommende rival. Han har utalt at han mener at det er en feiltagelse at en lavt rangert utøver som Till skal headline et UFC-event. 

Vil knuse Wonderboys rykte

– Alle de tøffe kampene er mot Rafael dos Anjos, Colby Covington, Kamaru Usman, Santiago Ponzinibbio, Demian Maia og Jorge Masvidal. Om jeg ikke kan gå mot dem og slå dem, da er jeg ikke en ekte fighter. Dette er ikke en sjansen til å slå en lett motstander. For å være ærlig, jeg kommer til å sjokkere verden når jeg møter ‘Wonderboy’. Veldig mange mennesker kommer til å se dette. Og enda en gang kommer folk til å tvile på meg, men jeg vil bevise dem at de tar feil. Jeg kommer nok til å sjokkere veldig mange mennesker, forteller den eplekjekke engelskmannen til MMAJunkie.

Darren Till ønsker å vise under UFC Liverpool at han kan knocke ut Stephen Thompson.

Engelskmannen er hittil ubeseiret i MMA-karrieren med hele 17 seiere, hvor fire av dem er i UFC. De fleste sperret nok opp øynene for det unge talentet i fjor, noe som gjør at han sikter mot å gjøre et navn ut av seg. Derfor er den freidige briten fast bestemt på utføre noe ingen annen motstander i veltervektdivisjonen har klart – nemlig å knocke ut stjerneutøveren Stephen Thompson. Mest av alt ønsker han å brutalt knuse vidunderguttens rykte og ettermæle.

Til tross for sin eplekjekke holdning, vet Darren Till at ‘Wonderboy’ blir ansett som en svært teknisk og intelligent motstander. Den kommende kampen vil nok likne mer en blodig og svett krig, med haglende bomber av slag fra begge sider.

Donald Cerrone fikk seg en kraftig bombe da han ble slått av Darren Till oktober i fjor.

– Thompson er en god utøver, spesielt stående. Han er smart og ingen bråkmaker. Stilen hans er veldig gjennomtenkt, akkurat som min. Men jeg vet at jeg kan være smartere enn han i oktogonen. Jeg ønsker ikke å slå ham etter fem runder, jeg vil gi han en knockout. Jeg vil ødelegge livet hans.

Stephen Thompson har opparbeidet seg kallenavnet ‘Wonderboy’ av god grunn. Sistnevnte har en lang fartstid i ulike kampsportgrener, hvor han har utallige mesterskap og imponerende kamper i både karate og kickboksing. Thompson vil nok bli den største utfordringen unggutten fra Liverpool har møtt hittil i UFC. Till lar seg likevel absolutt ikke skremme av den grunn.

– Han er en mester i karate, men med mitt instinkt når det gjelder bevegelse og muligheter, kommer jeg til å slå ham. Han kommer til å gi en del vanskelige slag mot meg, men jeg kommer til å være i stand til å bruke taktikken min. Det er greit at folk sier ting når vi er utenfor buret, men det er når du først er inni der med meg du innser at det ikke er noen av min kaliber. Jeg er virkelig sikker på mine ferdigheter, spesielt stående. Jeg tror nok det er det beste i verden, konstanterer briten.

UFC

– Han har for mye selvtillit

Da Stephen Thompson ble booket til Liverpool hevder han at han ikke visste hvem motstanderen Darren Till var fra før av. Han mener Till ikke har en god grunn til å være kjepphøy når det gjelder ferdighetene sine, og er ikke særlig imponert over engelskmannen for å ha knocket ut Donald Cerrone – som på det tidspunktet hadde tapt to ganger på rad.

– For å være ærlig, så visste jeg ikke engang hvem denne fyren var da jeg ble spurt. Hvem er Darren Till, spurte jeg meg selv. Han ble et navn etter at han knocket ut Cerrone, noe jeg ikke forstår. Cerrone hadde tapt to ganger på rad før det. Han ble knocket ut av Jorge Masvidal noen kamper før, som også er fyren jeg har vunnet mot.

Stephen ‘Wonderboy’ Thompson har lang fartstid i kampsport, og blir ansett som å være en av UFCs mest intelligente og tekniske utøvere.

‘Wonderboy’ er rangert som nummer én i veltervekt-divisjonen, mens Till er nummer åtte. Den amerikanske vidundergutten mener det er andre veltvekt-utøvere, med høyere rangering, som er mer verdig enn Darren Till som kommende motstander. Thompson påpeker også at den kjepphøye briten får sitt store øyeblikk i Liverpool kun fordi han har vært flink til å være frekk i munn, i kjent britisk stil.

– Jeg vet de prøver å promotere denne fyren. Jeg er usikker på om det er på grunn av at de ikke har noen andre til å promotere fra det området eller fra Europa. Han er definitivt en som liker å prate, og UFC liker å promotere de som er rappkjefta.

‘Wonderboy’ er anerkjent for sine kraftfulle spark, men også for sin tekniske slagkraft.

– Det er flere andre motstandere i divisjonen akkurat nå som gjør seg mer fortjent til å møte den som er topprangert. Alt jeg skal gjøre nå er å gjøre mitt beste, nemlig å gå ut der og gi inn enten et slag eller et spark mot noens hode. Jeg undervurder ham ikke, men jeg tror dette er en feiltagelse, fortsetter han.

Og når han fikk høre om Tills knockout-spådom 27. mai svarte Thompson kjapt tilbake med en høy latter.

– Alt jeg kan gjøre er å le av det der. Han er veldig sikker på seg selv, noe som man bør være i denne sporten, men noen ganger kan man bli litt for høy på seg selv. Han har for mye selvtillit. La oss se hva som skjer når han entrer ringen sammen med Stephen ‘Wonderboy’ Thompson’, avslutter han selvsikkert.

UFC

Hvem tror du vil ta seieren 27. mai? Vil Darren Till ta knockout? Eller vil ‘Wonderboy’ bevise at han virkelig er et vidunder i divisjonen?

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner