Bookmakerne er sikre på at Coutinho forsvinner

  • Home
  • Fotball
  • Bookmakerne er sikre på at Coutinho forsvinner
Coutinho

Liverpool-spiller Philippe Coutinho er atter en gang linket til Barcelona, og oddsene tilsier overgang allerede i januarvinduet.

Overgangsvinduet har knapt åpnet, men igjen er engelske og spanske tabloidaviser tappetsert med overgangssagaen som knytter Liverpools brasilianske stjernespiller til den katalandske storklubben Barcelona. Hendelsen som virkelig kastet bensin på bålet kom da utstyrsgiganten Nike, som sponser både Barcelona og Coutinho, la ut reklame på hjemmesiden hvor det var mulig å kjøpe den blå-røde drakten med brasillianerens navn bakpå. Ryktene om en mulig overgang økte enda mer i styrke da Phillipe Coutinho var utelatt fra Liverpool-troppen som møtte Burnley 1.nyttårsdag. Det ble senere rapportert om en lårskade, men flere supportere og eksperter har dratt paralleler til Countinhos “ryggskade” fra sesongstarten. Disse påstandene fikk ytterligere vind i seilene etter at nye rapporter fra Spania meldte at Coutinho skal ha nektet å spille for Liverpool, i frykt for at en skade ville spolere en drømmeovergang til Katalonia.


– Vanskelig å se for seg at Coutinho ikke blir Barcelona-spiller

Bookmakerne mener det er svært sannsynlig at Coutinho blir Barcelona-spiller allerede i dette overgangsvinduet. NordicBet tilbyr i skrivende stund en odds på 1.44 på at brasilianeren er Barcelona-spiller innen 5.februar. Det reflekterer at oddssetterne tror på rapportene om en snarlig overgang.

– Liverpool-fansen pustet lettet ut i sommer da de fikk beholde Coutinho tross sterke rykter om en overgang til Barcelona, som trolig ønsker ham som en avlaster og arvtaker til Andres Iniesta. Skal man tro engelsk og spanske tabloiders rapporter nå, er det vanskelig å se for seg et annet scenarie enn at Coutinho blir Barcelona-spiller. Spørsmålet er om det blir i januar eller til sommeren, sier Eirik Grønning fra NordicBet.com og påpeker:

– Våre oddsettere følger markedet, som nå er overbevist om at de siste medierapportene er sanne. Oddsen reflekterer at bookmakerne tror på en overgang i dette overgangsvinduet, men det blir spennende å se hvordan sagaen utvikler seg, sier Grønning.


Sky Sports-ekspert Guillem Balague er en av de som tror Barcelona er villig til å gå langt for å sikre seg prestisjekjøpet og han mener Liverpool ikke er like bastante som i sommer.

– Liverpools tone har endret seg, det virker som de er mer åpne for alle muligheter. De kan selge nå, eller i sommer. Å beholde ham (Coutinho) etter dette virker minst sannsynlig. Intet bud fra Barcelona… til nå, skriver Balague på sin Twitter-konto.

Tror du Philippe Coutinho blir i Liverpool minimum frem til sommeren? Det gir deg 2.10 i odds, mens en Barcelona-overgang i vintervinduet gir deg i skrivende stund 1.44 i odds hos NordicBet.

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Atle Bjærsbo

banner