Champions League: Sjekk denne oddsboosten!

To rimelig elleville Champions League-kamper forrige uke gjør at vi har en hel del å glede oss til denne uken. Tirsdag er det Real Madrid og Bayern München (2-1 sammenlagt til Real) som skal gjøre opp om den første finalebilletten, før Roma og Liverpool (5-2 sammenlagt til Liverpool) gjør opp om den andre finalebilletten onsdag.

20.45 tirsdag er det altså Real Madrid og Bayern München som møtes i den andre semifinalekampen. Den første, som ble spilt forrige onsdag, endte 2-1 til Real – i München – etter en mektig snuoperasjon av Real. Bayern tok ledelsen tidlig etter scoring av Joshua Kimmich, men Marcelo utlignet til 1-1 like før pause. Snuoperasjonen var et faktum da Marco Asensio satte inn 1-2 etter 57 minutter. Real spilte en veldig god 2.omgang og nærmest nøytraliserte Robert Lewandowski og Frank Ribery i begge omgangene (Arjen Robben måtte gi seg etter bare åtte minutter).

Dette er Reals åttende semifinale – på rad! Ekstrem rekord for en tradisjonsrik klubb. Dette blir også den 26. kampen mellom lagene – Real har vunnet 12, Bayern elleve og to uavgjorte. Liten funfact: Dette oppgjøret er det oppgjøret som er spilt flest ganger i europeisk sammenheng!

I dag er det ny kamp, nye muligheter og nye spill som vi skal teste ut. Vi har tre godbiter på menyen og det er økt odds på alle disse spillene hos Betsson.

Cristiano Ronaldo blir fort toneangivende i kveld.

Fire eller flere målscorere

En høyoddser som kan være vrien å få inn, men som så absolutt KAN gå inn. Da lagene møttes sist, var det tre forskjellige målscorere, og både Lewandowski, Ribery, Ronaldo (store sjanser og et annullert mål), Thomas Müller (to-tre store muligheter) og Karim Benzema kunne scoret. Da hadde det blir minst fire eller flere målscorere. Da et B-preget Bayern valset over Eintract Frankfurt 4-1, var det fem forskjellige målscorere. Da Bayern slo Bayer Leverkusen 6-2 17.april, var det fem forskjellige målscorere. Bayern snitter på 2.55 mål per CL-kamp denne sesongen, Real 2.18. Med andre ord burde det også bli mange mål i dagens kamp.

Real har ikke for vane å score veldig mange mål i det siste, men her kan vi se for oss en kamp med høyt tempo, et Bayern-lag som angriper med mange mann og som også gir store rom til Reals dødelige angrepsfront. Tror fort det kan bli fire-fem-seks mål, et skikkelig heidundranes storoppgjør, med flere forskjellige målscorere. Dette spillet til 5 i odds er så absolutt verdt en fem- eller tikroning! Denne kan du spille på ved å trykke her eller på banneren under! 

Trykk her for å se hva Betsson gir økt odds på i dag!

Cristiano Ronaldo scorer og får gult kort

Også et spill med høy odds, men som så absolutt kan gå inn på en god dag. Scoret og fikk gult kort i forrige avgjørende kamp i Champions League mot Juventus, da Real tapte 1-3 hjemme, men gikk videre etter 4-3 sammenlagt. Ronaldo får generelt ikke veldig mange gule kort (bare ett gult siden 2.desember 2017). Har scoret elleville 15 mål på 11 CL-kamper denne sesongen, og er nok rimelig fysen på å slå rekorden på 17 mål fra 2013/14-sesongen.

Kan også veldig fort se for meg at han får en straffe på tampen eller scorer på slutten, og lar følelsene ta overhånd. Da er ikke Ronaldo vond å be med tanke på å vise frem den stramme kassa si, som han bruker så mye tid på i uka. Til såpass høy odds er det bare en ting å gjøre – og det er å sette litt på dette pene objektet til hele 9 i odds. Denne kan du spille på ved å trykke her eller på banneren under! 

Trykk her for å se hva Betsson gir økt odds på i dag!

Robert Lewandowski scorer og Bayern går videre

Vi så hvor mye Real slet mot Juventus hjemme på Santiago Bernabeu, der de holdt på å gå ordentlig på trynet. Der scoret Juventus-angriper Mario Mandzukic to ganger og kunne fort blitt den store helten for “den sorte dame”, men Ronaldo ville det annerledes. Han scoret på straffe i det 97. minutt og fikk også gult kort for feiringen (sjekk spill over).

Kan det skje igjen, tirsdag 20.45? Lewandowski var nære ved å nette både en, to og tre ganger forrige onsdag, og bare en god Keylor Navas i Real-buret hindret mål for polakken, som har vært i helt hinsides god form denne sesongen: 28 mål på 28 Bundesliga-kamper, og fem mål i Champions League denne sesongen. Bayern må opp og frem, og kommer til å få sjanser i dette oppgjøret: Bli ikke overrasket om den polske angriperen setter inn en scoring eller to, og Bayern tar seg videre. Må testes til 6.50! Denne kan du spille på ved å trykke her eller på banneren over! 

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner