Oddspiller? Da bør du lese dette før CL-finalen!

Hva er det jeg lukter? Er det en Champions League-finale rett rundt hjørnet, mellom Liverpool og Real Madrid? Ja, det kan jo ikke bli mer riktig!

For alle som er glad i sport og spill er det en gyllen anledning til å få litt ekstra spenning i hverdagen, men først la oss starte med å se hvordan lagene kom seg til finalen.

Liverpool måtte faktisk spille kvalifisering, et oppgjør de vant 6-3 sammenlagt over Hoffenheim. Videre de havnet i gruppe E med Sevilla, Spartak Moskva og Maribor, og gjorde kort prosess i gruppa med tre seirer, inkludert to 7-0-seiere, og tre uavgjorte. 12 poeng holdt til gruppeseier, og veien derfra har vært tøff med en rekke gode motstandere. Først slo de Porto 5-0 borte, før de spilte 0-0 hjemme. Det holdt til et overlegent avansement. Så var det Englands beste lag som sto på andre banehalvdel, men det hadde jo ikke noe å si for Liverpool: klinkende 3-0-seier over City hjemme, og 2-1-seier borte. 5-1 sammenlagt og videre til semi. Der banket de Roma 5-2 hjemme, og selv om de tapte 2-4 borte, i en fryktelig nervepirrende kamp, er de nå i finalen for å møte Real Madrid.

Robertson, van Dijk, Ings og Clyne jubler for avansement mot Roma.

 

Madrid skuffet mange og ble bare nummer to i gruppa med Tottenham, Borussia Dortmund og Ghayas Zahids APOEL. Med 13 poeng var det tre opp til Tottenham, og som nummer to i gruppa trakk de PSG i åttedelsfinalen. 3-1 hjemme og 2-1 borte betød 5-2 sammenlagt, men også i kvartfinalen var det en tungvekter på den andre banehalvdelen: Juventus. Der Real var svært gode i bortekampen og vant 3-0, var de svake hjemme og tapte 1-3. Hadde det ikke vært for at Gianluigi Buffon mistet hodet på overtid, kunne det fort sett annerledes ut. Men de tok seg videre, og vant også 4-3 sammenlagt over Bayern i semifinalen.

Masse spennende oddsspill

Så nå sitter du og lurer på om vi har noen godbiter til deg? Selvfølgelig har vi det! Betsson har disket opp med en rekke spill med økt odds til kampen. La oss ta en titt på dem og vurdere hvilke vi ha mest tro på!

Begge lag scorer i begge omganger – 7.50 i odds

I Liverpool sine semifinale-kamper gikk dette spillet inn i returkampen, mens det ble scoret av Liverpool i førsteomgang og av begge lag i andreomgang i den første kampen på Anfield. I Reals siste kamp mot Bayern (2-2) var det 1-1 etter førsteomgang, og 2-2 etter full tid. I den første kampen der scoret begge før hvilen, men bare Madrid-laget fant veien til nettmasken i andre omgang. I denne kampen kan jeg se for meg en litt uvanlig CL-finale med mye fart og mye trøkk på begge mål, og vi vet jo alle at begge lagene har nok av offensive superkrefter til å score flere mål i denne finalen. Mané, Firmino og Salah mot Ronaldo og Bale? Det lukter mål. Lang vei.

Trykk her om du tror på spillet

Både Ronaldo og Salah scorer – 3.50 i odds

To menn som vet hvor målet står, for å si det mildt. Salah har hatt en eventyrlig målsesong i Premier League, og ble historisk med flest mål i en sesong da han banket inn 32 (!) mål på 36 kamper. Han scoret to i hjemmekampen mot Roma og har puttet elleve mål på de siste elleve kampene!

Hva med Ronaldo? Vært litt skadeplaget i det siste, men har fortsatt bøttet inn bra med mål den siste tiden. Scoret i den siste kampen mot Villarreal, og scoret tre mål på to kamper mot Juventus. Slet mer mot Bayern, hvor han ble pakket mer inn, men hvem skal stoppe han i finalen? Liverpool er langt svakere defensivt enn hva Bayern er. Dette er to naturlige målscorere, og begge kan hjelpe sitt lag et skritt nærmere pokalen ved å score.

Scorer begge? Trykk her!

Rødt kort i første omgang – 10.00 i odds

Småfrekt forsøk. Liverpool fikk bare ett rødt kort i ligaen, mens Joe Gomez var den eneste som fikk rødt for klubben i Champions League. Real Madrid: Ingen røde kort i CL, mens de fikk totalt fire røde kort i serien. Ikke helt sikker på at dette er lørdagens vinner, men det kan så absolutt testes med en liten krone. I en Champions League-finale kan det fort være høye skuldre, og en spiller som Lovren er tidvis en tikkende bombe. Kanskje kan det også bli for mye for unge Alexander Arnold på Liverpool sin høyreback i møte med Real Madrids offensive krefter.

Tidlig dusj for noen? Press her!

Sergio Ramos scorer og får kort – 21.00 i odds

Nok et “longshot”. Ramos har scoret og fått gult i fire kamper siden 3.februar, blant annet i kampen mot Sevilla for bare drøye to uker siden. Er en hissig stopper som fort kan ryke på et gult, og det er liten tvil om at han er et farlig uromoment i boks på cornere og dødballer. Har også tatt straffe med varrierende hell for Real Madrid.

Trykk her for å spille

Firmino scorer, målgivende og får kort – 61.00 i odds

Firmino blir av mange vurdert som Liverpool sin viktigste spiller. Brasilianeren gjør en utrolig jobb som førsteforsvarer, men er også god til å score og sette opp medspillerne. Så langt i årets Champions League-sesong har spissen scoret ti og slått åtte målgivende på tolv kamper. Firmino er heller ikke fremmed for å dra av seg drakten når han skal feire mål. Før finalen har Firmino pådratt seg to gule kort i CL. Til en odds på 61.00 er dette absolutt et spennende spill, og med tanke på den høye oddsen kanskje finalens beste!

Firmino i fokus? Trykk her om du tror ja!

Ronaldo scorer hattrick – 19.00 i odds

Sist gang Ronaldo scoret tre eller mer i en kamp, var mot Girona 18.mars. Scoret også tre mot Real Sociedad 10.februar, ellers har det vært få hattrick-kamper for den portugisiske angriperen. Likevel har han scoret vanvittig med mål i CL denne sesongen, 15 mål på 12 kamper er faktum for Ronaldo. Om Liverpool “går opp i liminga” kan Ronaldo fort bade i scoringer, og banke inn både tre og fire mål.

Gå til spillet her

Over 3.5 mål og 6.5 kort – 10.00 i odds

Kan vi få både en finale med høyt tempo og trøkk, og med masse mål? Så absolutt mulig! Dette er to lag som liker å angripe, og to lag som etterlater seg mye rom på egen halvdel. Det kan føre til flere ulovlige taklinger for å stoppe motstanderens overgangsforsøk.

Spill på en fartsfylt kamp her!

 

Liverpool må klare seg uten “Ox” som er skadet til finalen.

Salah scorer på frispark – 21.00 i odds

Det blir nok Salah som blir hovedmannen til Liverpool på frispark i dette oppgjøret. Blir det frisparkmulighet for Liverpool innen 25 meter, blir vi ikke overrasket om det er egypteren som står klar for å banke ballen i mål, og med scoringsformen egypteren er i om dagen kan det fort suse i nettmaskene til Navas. Det skal dog nevnes at Salah ikke scoret på et eneste frispark i årets Premier League-sesong.

Tipp på frisparkmål ved å klikke her!

Real Madrid bommer på straffe – 17.00

Friskt i minne for Real-fans: Sergio Ramos både satte en straffe og bommet på en straffe mot Sevilla, da de tapte 2-3. Det er ikke alt for lenge siden, og får Real først straffe, så kan det fort hende at Ronaldo blåser den til siden eller over. Blir veldig overrasket om noen andre enn Ronaldo tar straffe, men ikke si for sikkert at han er sikkerheten selv fra straffemerket…

Trykk her hvis du tror på straffebom

Da er det bare å velge ut dine favorittspill og krysse fingrene lørdag kveld. God finale!

 

 

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner