Dette kan gjøre Pep historisk

Bookmakerne mener Manchester City har gode muligheter for en kvadruppel denne sesongen.

Pep Guardiola har ni fingre på Premier League-tittelen, er i finalen i ligacupen og i en god posisjon i Champions League og FA-cupen. Praten om en mulig historisk kvadrupel blir stadig sterkere og klubbens offisielle spillpartner Betsafe holder laget som favoritt i alle fire turneringer.

– Manchester City kommer aldri i verden til å kaste bort Premier League-tittelen og det de har levert i ligaen i år er kanskje det beste vi har sett noen gang – da tar vi med Arsenal, Chelsea og Manchester Uniteds beste årganger. Nå er City i den posisjonen at de kan disponere og spare spillere i ligaen for å være styrket i cupene. Kvadruppelen er innenfor rekkevidde, selv om det er lettere sagt enn gjort, sier Erik Jensen, norgessjef i Betsafe.

DETTE ER ODDSFAVORITTENE I CHAMPIONS LEAGUE

Klikk her for odds

For å poengtere bookmakernes tro på Manchester City, kan vi for ordens skyld vise til oddsenes klare fakta:

* Betsafe har sluttet å tilby odds på Manchester City til å vinne Premier League (Nærmeste oddsutfordrer er Manchester United med 151.00 og Liverpool med 201.00)

* Betsafe holder Manchester City som favoritt til å vinne Champions League – 4.00 i odds (Nærmeste utfordrere Barcelona og Real Madrid står til 6.00 i odds)

* Betsafe holder Manchester City som klar favoritt til å vinne Ligacup-finalen – 1.35 i odds til at City løfter pokalen (3.35 på motstander Arsenal)

* Betsafe holder Pep Guardiolas menn som favoritt til å vinne FA-cupen – 3.00 i odds (Nærmeste utfordrer Manchester United står til 5.00 i odds og Chelsea/Tottenham til 5.50) 

– Med en favorittseier over Arsenal, har City i praksis sikret seg tittel nummer to neste helg. I Champions League er de allerede klare for kvartfinalen etter 4-0 i Basel og på mandag skal det et mirakel til for at Wigan hindrer Citizens å gå videre til nok en kvartfinale. I cupene kan selvfølgelig City være uheldig og trekke sterk motstand, men de er kapable til å slå alle og ingen ønsker å møte dem utover våren. Det blir spennende å se om de klarer å holde trykket helt inn, sier Man City-sponsor Betsafes norske markedssjef.

VINNER MANCHESTER CITY LIGACUPEN?

Se oddsen her

Allerede fredag kveld kan du se Leicester-Sheffield United og Chelsea-Hull via livesenteret til Betsafe. Spillselskapet viser alle kampene fra FA-cup-helgen – inkludert Huddersfield-Manchester United lørdag, Rochdale-Tottenham på søndag og Manchester Citys bortemøte med Wigan mandag kveld.

SJEKK OGSÅ HELGENS KAMPER I FA-CUPEN

Slik streamer du kampene
Tags:
banner