Topptips: To spill fra Championship gir nok en hyggelig oddshelg

  • Home
  • Topptips
  • Topptips: To spill fra Championship gir nok en hyggelig oddshelg
David McGoldrick Ipswich

Forrige runde ble det full klaff på samtlige tips. Var du modig nok til å kombinere alle fire spill på samme kupong satt du igjen med en samlet odds på over 40! Ny helg betyr nye muligheter. Der mange ville valgt å hvile på laurbærene velger vi i Toppkamp å heller kaste blikket mot nye monstergevinster. Oddsprogrammet er speidet opp og ned for å komme frem til ukens vinnere. Vi mener vi har funnet verdi i Championship, Eliteserien og Premier League. Puss brillene, for her kommer helgens topptips.

For ordens skyld er tipsene inndelt i kategoriene; Langskudd, God verdi og Sikkerstikk.

Alle odds er hentet fra Betsafe.

 

Langskudd

Burton Albion – Ipswich (lørdag 28. oktober 16:00)
Spill: Borteseier + Over 2.5 mål – til 4.50 i odds

Ukens langskudd finner vi i engelsk Championship. I fjor var Burton nyopprykket fra League One og endte på 20.plass. Hadde det ikke vært for håpløse Wigan og Rotherham kunne det fort endt med nedrykk for laget fra midt på balløya. I år ligger laget enda svakere plassert. Kun to lag befinner seg bak Burton som nå er plassert på 22.plass. Det er forventet at Burton vil få det svært tøft i kampen om å overleve.

Ipswich avsluttet forrige sesong på en skuffende 16.plass. Ambisjonene for laget er høyere og bortelaget startet årets sesong svært godt. Til tross for tre strake tap har Ipswich enda kontakt med lagene som kjemper om play-off, men gutta fra østkysten burde komme tilbake på vinnersporet snarest.

Welcome Offer McGregor

Derfor kunne ikke møtet mot Burton kommet på et bedre tidspunkt. På sine fem siste kamper i Championship har Burton kun tatt to poeng. Forrige serierunde ble det 2-0-tap mot Nottingham Forrest som ligger plassen bak Ipswich på tabellen. Hjemmeformen for Burton er også veldig svak. På sine to siste hjemmekamper har det blitt 4-0-tap i begge oppgjør for Burton. Faktisk har Burton kun tatt ett poeng mer på hjemmebane enn bortebane denne sesongen. Det gir gode muligheter for at Ipswich igjen kan innkassere tre poeng.

Det er også mye som tyder på at dette kan bli et målrikt oppgjør. Målforskjellen for Burton er på skrekkelige 6-25. Ting er lystigere for Ipswich. Bortelaget har 20-18 i målforskjell. Faktisk er det kun tre lag som har flere fulltreffere i årets sesong enn bortelaget.

Oppgjøret i fjor endte med 2-1 til Ipswich og det er ikke vanskelig å se for seg et lignende resultat. Betsafe tilbyr skyhøye 4.50 i odds på at bortelaget vinner i et oppgjør med mer enn 2.5 mål. Det blir for oss et tilbud som er for godt til å takke nei til.

[sportsbook id=”4181″ title=””]

 

God verdi

Rosenborg – Stabæk (søndag 29. oktober 18:00)
Spill: Hjemmeseier med handikap 0-1 – til 1.82 i odds

Etter alt å dømme skal Rosenborg bli seriemester når de møter Stabæk på søndag.
Trønderne er i kjempeform og har spasert til trepoengere de siste ukene. Etter 1-0-tapet for Haugesund har laget fra Trondheim tatt imponerende seiere mot Molde, Kristiansund og Brann i tur og orden.

For gjestene Stabæk er sesongen på flere måter over. Laget ligger midt på tabellen med liten mulighet for å sikre europaspill eller å komme i fare for å rykke ned. På de siste ti kampene har det bare blitt to seiere for bæringene. Forrige trepoenger kom mot Molde 20. september og ingenting tyder på at det skal komme nye poeng denne serierunden.

En annen faktor som taler for storseier til RBK er det faktum at Nicklas Bendtner er i storslått målform. Forrige runde ble det to nye nettkjenninger mot Brann. Nå deler dansken plassen på toppen av toppscorerlisten med Ohi Omoijuanfo. Stabæks storscorer er enda skadet og går glipp av kampen. Det er et stort tap for gjestene, men gir Bendtner en gyllen mulighet til å stikke av med gullstøvelen alene.

Med muligheten til å ta gull på et fullsatt Lerkendal og med en dansk målkonge, eller mållord i dette tilfellet, på scoringsjakt er vi sikre på at Rosenborg vinner denne kampen overbevisende.

[sportsbook id=”4187″ title=””]

 

Arsenal – Swansea (lørdag 28. oktober 16:00)
Spill: Hjemmelaget vinner og slipper ikke inn mål – til 2.05 i odds

Arsenal var før sesongen forventet å kjempe om en plass blant de fire beste, og det er akkurat der vi finner London-laget på tabellen etter ni spilte kamper. Arsene Wenger sine gutter ligger à poeng med byrivalen Chelsea som innehar den viktige fjerdeplassen. For Swansea har sesonginnledningen også gått som forventet. Laget ble spådd å kjempe i bunnstriden og ligger nå på 15.plass, men det er kun målforskjellen som skiller waliserne fra nedrykk.

Arsenal har startet sesongen strålende på hjemmebane. Det har blitt tolv poeng og fire av fire mulige seiere. Målforskjellen hjemme er på sterke 11-3. Noen som gjør statistikken enda bedre er at alle de tre baklengsmålene kom i den spinnville åpningskampen mot Leicester. Sesongåpningen i Premier League endt som kjent med 4-3 til Kanonene. De påfølgende tre motstandere har vært Bournemouth (3-0), West Brom (2-0) og Brighton (2-0).

Welcome Offer McGregor

Swansea har vært i forferdelig målform på bortebane, men resultatene har likevel ikke vært så ille for Paul Clement sitt lag. Svanene har én seier, to uavgjort og ett tap, men har kun maktet å sende ballen i motstanderens nett i ett av oppgjørene. I sesongens andre bortekamp vant Swansea 2-0 borte mot Crystal Palace. Mot Southampton, Tottenham og West Ham har Swansea forlatt banen uten nettkjenning.

I dette oppgjøret er det lett å se for seg at Arsenal fortsetter trenden med å holde nullen på hjemmebane. Vi vedkjenner et motstanden i de tre siste oppgjørene hjemme ikke har vært den vanskeligste, men det er den ei heller på lørdag. Når man får over det dobbelte av innsatsen tilbake er det bare å slå til for vår del.

[sportsbook id=”4190″ title=””]

 

Sikkerstikk

Sunderland – Bristol City (lørdag 28. oktober 16:00)
Spill: Hjemme/Uavgjort – til 1.45 i odds

Vi startet i Championship og vi avslutter i Championship. Sunderland startet sesongen godt med én seier og to uavgjort på sesongens tre første kamper, men etter det har det stort sett blitt skuffende resultater for laget de fleste forbinder med spill i Premier League. Laget ligger nest sist på tabellen, men nå ser det ut til at formen holder på å bedres. Sunderland er ubeseiret på de tre siste kampene.

Bristol City har opplevd stor suksess så langt denne sesongen. I Championship ligger laget på en fin 7.plass, men det er først og fremst prestasjonene i ligacupen som har vakt oppmerksomhet. På tirsdag tok laget seg videre til kvartfinalen etter å ha knust Crystal Palace 4-1 på hjemmebane. Og Ørnene er ikke det første Premier League-laget som har blitt slått av miniputten denne sesongen. Også Stoke og Watford har blitt nedkjempet av Bristol.

Welcome Offer McGregor

Det har likevel vært en klar trend for Bristol denne sesongen. Etter suksess i cupen har de slitt med å følge opp i Championship. Etter seier mot Plymouth i første runde ble det tap mot Birmingham i neste kamp, etter seieren mot Watford ble det uavgjort mot Aston Villa og etter seieren mot Stoke ble det uavgjort mot Norwich. Det er en naturlig reaksjon. Etter overraskende seiere mot lag fra Premier League er det vanskelig å nullstille hodet inn mot neste oppgjør i ligaen. Vi tror at denne trenden fortsetter.

Normalt ville Bristol vært favoritter hos oss, men vi tror ikke laget har landet etter seieren i midtuken. Vi tror også at Sunderland fortsetter trenden med å plukke poeng. Laget har sett bedre ut de siste kampene, men vi føler oss ikke sikre på at det blir seier helt enda. Da er det greit å gardere seg. En dobbeltsjanse med 1.45 i odds på hjemme og uavgjort blir derfor vårt spill.

[sportsbook id=”4189″ title=””]

Tags:

Skrevet av: Atle Bjærsbo

banner