Champions League: Spurs-jubel gir oddsjubel!

Onsdag er det duket for to nye oppgjør i Champions League: ett hvor begge lag har ALT å spille om, mens den andre er langt på nær avgjort før de siste 90 minuttene skal spilles. Vi har selvfølgelig sett på de heiteste oddstipsene til begge kamper og funnet et par frekke objekter. Trykk på banneren under for å se flere av Betssons godbiter onsdag. 

Tottenham – Juventus (2-2 sammenlagt)

Tottenham har spilt fire kamper på tre uker etter 2-2 mot Juventus sist – to av disse mot middels motstand i Rochdale i FA Cupen. Likevel slet de borte mot Rochdale og trengte omkamp for å ta seg videre – men i returoppgjøret på Wembley var det liten tvil om hvor seieren skulle ende – Spurs vant til slutt 6-1. De kommer senest lørdag fra en 2-0-seier over Huddersfield i ligaen etter to scoringer fra Heung-min Son.

Hele fotballverden, og spesielt Italia, har blitt rystet av det dramatiske og triste dødsfallet til Davide Astori, den tidligere Fiorentina-stopperen som også var på utlån til blant andre Milan og Roma. Han døde brått på spillerhotellet søndag morgen, og spesielt Juventus-kaptein og målvakt Gianluigi Buffon ble preget av hendelsen, og skrevet et lang innlegg på Instagram da han fikk vite om nyheten. Han skrev følgende:

Ciao caro Asto, difficilmente ho espresso pubblicamente un pensiero riguardo una persona, perché ho sempre lasciato che la bellezza e l'unicità di rapporti, di reciproca stima e affetto, non venissero strumentalizzati o gettati in pasto a chi non ha la delicatezza per rispettare certi legami. Nel tuo caso, sento di fare un'eccezione alla mia regola, perché hai una moglie giovane e dei familiari che staranno soffrendo,ma soprattutto la tua piccola bimba, merita di sapere che il suo papà era a tutti gli effetti una PERSONA PERBENE…..una GRANDE PERSONA PERBENE….eri l'espressione migliore di un mondo antico, superato, nel quale valori come l'altruismo, l'eleganza, l'educazione e il rispetto verso il prossimo, la facevano da padroni. Complimenti davvero, sei stata una delle migliori figure sportive nella quale mi sono imbattuto. R.I.P. Il tuo folle Gigi.

A post shared by Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon) on


«Kjære Asto. Jeg skriver sjeldent på sosiale medier om en person. Dette fordi jeg mener skjønnheten og unikheten i forholdet mellom to personer ikke skal kastes bort. Men i ditt tilfelle, vil jeg gjøre et unntak. Konen din, og spesielt datteren din, fortjener å vite at du på alle måter var en perfekt person. En stor mann og en perfekt person. Du representerte fantastiske verdier med din respekt for andre mennesker, din eleganse og din utdanning. Du var mesteren. Du er en av de beste jeg noensinne fikk møte i sportsverden. Hvil i fred. Gigi.»

Juventus´ kamp mot Atalanta 25.februar ble utsatt grunnet store snømengder, noe som gjør at klubben har spilt tre kamper siden CL-kampen mot Tottenham sist. Det har resultert i tre seirer – 1-0 over Torino i Serie A, 1-0 over Atalanta i den italienske cupen og 1-0 over Lazio i Serie A, på lørdag.

Harry Kane har vært helt ustoppelig for tiden. Scorer, scorer og scorer mål i nesten hver kamp, og er en stor trussel for samtlige motstandere. Ja, Juventus er solide defensivt, men viste klare svakheter hjemme mot Spurs i første kamp i dette oppgjøret. Vi tror Tottenham blir for sterke for Juventus på Wembley, og tror også at Kane putter minst ett. Det får vi 3.50 i odds på hos Betsson. En svært så spillbar odds, synes vi.

Gå til spillet – Trykk her _

Klikk på banneren for flere oddsspill med økt verdi!

Manchester City – Basel (4-0 sammenlagt)

FC Basel ble rett og slett maltraktert av Manchester City, kanskje verdens beste klubblag for tiden, da lagene møttes i Sveits for et par uker siden.

City ledet tidlig 3-0, allerede etter 23 minutter, etter scoringer av Ilkay Gündogan, Bernardo Silva og Sergio Agüero, og da var oppgjøret over. En fjerde scoring tidlig i den andre omgangen fra tyske Gündogan gjorde et veldig tøft utgangspunkt for Basel sin del mye, mye tyngre. Prøve å snu 0-4 – på Ethiad – mot verdens beste klubblag? Ikke sjans.

City har fått tre veldig gode gjennomkjøringer siden seieren over Basel. Ja, de røk på sjokkerende vis ut mot Wigan i FA Cupen, men tre strake seirer over Arsenal (to ganger 3-0), den ene i ligacupfinalen, og Chelsea  1-0 i Premier League, viser at kampen mot Wigan bare var en helt hodemisskamp av laget. Der kan faktisk ingenting forsvares, da de stilte med en mannsterk ellever . Seieren over Chelsea var imponerende, de dominerte oppgjøret og vant veldig fortjent 1-0.

Basel har bare fått to gjennomkjøringer siden 0-4-tapet, og det har vært mot St. Gallen i serien og Young Boys i cupen. Har tapt begge, og de har nå tapt tre strake kamper på rad. Ikke akkurat en selvtillitsboost før de skal spille den tøffeste kampen i sesongen.

City er uten Fernandinho og Raheem Sterling mest sannsynlig, men det skal ikke ha voldsomt mye å si. De er så vanvittig gode for tiden, og selv om de spilte senest søndag, da de vant 1-0 over Chelsea, kan ikke det her ryke. Det bare går ikke. De taper nok ikke, og de taper hvert fall ikke med fem hjemme.

Kan Basel finne på å overraske onsdag på Etihad? Vi ser for oss at Basel er vel vitende om at de ikke har noe å tape og derfor kommer til å gå ut i 100 for å jakte en tidlig scoring. De har offensive spillere som kan resultere i scoringer, deriblant vår egen Mohamed Elyounoussi. De viste i gruppespillet mot blant annet Manchester United at de kan finne veien til nettmaskene mot de beste. Når vi får 9.00 i odds på at de vinner en av omgangene, må denne testes.

Troen på Basel? Trykk her

 

Klikk på banneren for flere godbiter med økt odds!

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner