Champions League: Sjekk disse oddsgodbitene!

Champions League

Det er duket for den andre runden av utslagsrundene i Champions League, og det skal nå spilles CL-ball fra hele verden førstkommende tirsdag, onsdag, samt neste tirsdag og onsdag. Flere kamper er avgjort, mens enkelte lever i beste velgående. I denne saken, og i dagene fremover, skal vi se på returoppgjørene – vi skal se hvordan det gikk i den første kampen mellom lagene, vi skal ta en kjapp statusoppdatering per lag, hvordan de har gjort det siden første kamp i hjemlig serie og eventuell cup, og vi skal også komme med oddstips til kampene.

Det finnes mye interessant på oddsmarkedet denne tirsdagen, og vi kommer til å banke på med et par spill til hver av kampene. Vi har funnet pene høyoddsere til både PSG – Real og Liverpool – Porto. Klikk på bannerne under eller HER for økt odds hos spillselskapet Betsson.

Paris-Saint Germain – Real Madrid (1-3 sammenlagt)

Kanskje den beste matchupen på papiret av samtlige lag som er igjen i Champions League. To verdensklasselag som møttes i den første kampen på Santiago Bernabeu. PSG tok ledelsen etter halvtimen spilt av Adrien Rabiot, før Cristiano Ronaldo utlignet like før pause på straffespark. Ronaldo skulle bli tomålsscorer syv minutter før slutt, da ballen på noe heldig vis traff kneet hans, også inn i mål. Og den tredjescoringen til Marcelo tre minutter senere sørget for et veldig tøft utgangspunkt. Det endte til slutt 3-1 til hjemmelaget etter en sterk opphenting av de hvitkledde fra Madrid.

Real har vunnet fire og tapt en i hjemlig liga etter seieren 14.februar over PSG. I tur og orden har de slått Real Betis, Leganes, Alaves og Getafe, mens de tapte – svært overraskende – 0-1 borte for Espanyol for bare en drøy uke siden. Ronaldo har fortsatt den fine scoringsformen fra kampen mot PSG sist, og har scoret fem mål på de siste fem kampene. Likevel blir det uendelig tungt å ta igjen Barcelona på toppen av La Liga-tabellen, etter at de slo Atletico Madrid 1-0 søndag. Nå er Barca hele 15 poeng foran Real Madrid, med elleve kamper igjen. Også Karim Benzema og Gareth Bale har spilt seg varme i trøya siden kampen mot PSG, og de har begge bidratt med målpoeng i form av mål og assists. De blir viktige på Parc des Princes tirsdag kveld.

Selv om man aldri skal avskrive PSG, så blir det umenneskelig tøft for Neymar og co. Eller vent – ikke Neymar og co. nå, fordi brasilianeren er skadet og må stå over oppgjøret. Enkelte hevder Neymar blir ute i over to måneder, så om han rekker VM, blir spennende å se. PSG har – ikke overraskende – vunnet samtlige kamper i Ligue 1 og i hjemlig cup siden tapet for Real. Seirer over Strasbourg, to ganger Marseille (en i cup, en i liga) og Troyes gjør at pariserne er 14 poeng foran Monaco med ti kamper igjen i ligaen.

Vi går på oddsmarkedet og finner en svært fin godbit hos Betsson. PSG må ha mål og må vinne, for å gå videre til kvartfinalene i Champions League. Tror fort PSG kan vinne, i tillegg til at det blir mye mål, men blir veldig overrasket om Real ikke går videre. Vi prøver oss på en frekkis som fort kan gå til, til en fin odds: Vi får 3.25 på at PSG vinner og begge lag scorer i kampen. Den prøver vi!

Uten Neymar blir det tøft for PSG tirsdag. Kan Angel di Maria, Thiago Silva og resten av pariserne slå tilbake mot Real Madrid?

Liverpool – Porto (5-0 sammenlagt)

Liverpool har nok den mest komfortable ledelsen av samtlige lag før returoppgjørene – de maltrakterte stakkars Porto i Portugal hele 5-0. Hat trick fra Sadio Mane, en scoring fra Mohamed Salah og en fra Roberto Firmino sørget for at Merseyside-klubben har et rimelig behagelig utgangspunkt. De har spilt to Premier League-kamper siden seieren over Porto – to seirer. Først 4-1 over West Ham, før de senest på lørdag slo Newcastle komfortabelt 2-0. Laget er så og si skadefritt – Clyne og Bogdan er de eneste som mangler for de rødkledde.

Det som KAN veie for Porto, og det som kan gjøre at de kanskje kan få med seg en positiv opplevelse fra Anfield, er at de har spilt dobbelt så mange kamper som Liverpool etter den første kampen i Porto. De har vunnet alle fire kampene i den portugisiske ligaen, og leder ligaen med fem poeng ned til Benfica. Null tap i ligaen på 25 kamper er imponerende, men de skuffet stort hjemme mot Liverpool og var ikke i nærheten av å få til noe som helst på eget gress.

Vi tror det blir mye mål i denne kampen, og når vi får hele 2.85 i odds på over 3.5 mål (ble fem sist). Dette oppgjøret er ferdig. Det skal skje noe helt vanvittig mirakuløst om Liverpool ikke går videre her. Kanskje Jürgen Klopp velger å hvile spillere inn mot storkampen mot Manchester United lørdag? 2.plass mot 3.plass der altså, med United poenget foran Liverpool. Se an lagoppstillingene til dette oppgjøret. 

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner