Fortsetter Agüero målformen i Europa?

Sergio Aguero Champions League

Det er så godt å endelig kunne ønske velkommen tilbake til verdens beste liga – og attpåtil når det er åttendelsfinaler som står for tur! Det var ikke så alt for mange overraskelser i gruppespillene, men det blir spennende å se flere lag måle seg mot de aller beste. Mohamed Elyounussi og hans Basel skal måle seg mot kanskje verdens beste klubblag for øyeblikket når de tar møter Manchester City. Sevilla møter det røde laget fra Manchester, mens Porto må sies å være underdog over to kamper mot Liverpool.

I denne saken tar vi en titt på tirsdagens kamper mellom Basel og Manchester City, og mellom Juventus og Tottenham. Om det kommer et lite oddstips i bånn av hver kamp? Det er sikkert og visst!

Basel – Manchester City

Basel ligger på 2.plass i ligaen etter 21 spilte kamper, men i Sveits har de pause i ligaen fra slutten av desemeber til starten av februar. Det betyr at klubben har spilte hele fem treningskamper mot kinesiske, svetisiske, tsjekkiske og østerriske lag, med varierende hell. Har vunnet en og tapt en siden seriespillet begynte 4.februar, og er fem poeng bak seieleder Young Boys. Vår norske Mohamed Elyounoussi har generelt vært fast, og starter nok tirsdagens kamp hjemme mot Manchester City. Han fikk 90 minutter sist oppgjør, 10.februar, på kanten borte mot Thun og spilte i følge rapportene en god kamp.  Det sveitsiske laget var i gruppe med Manchester United, CSKA Moskva og Benfica, og slo blant annet United hjemme 1-0 etter en scoring i det 89. minuttet fra Michael Lang. De endte på 2.plass med 12 poeng, tre foran CSKA og tre bak United. Med 2.plassen trakk de 1.plassen fra gruppen til Manchester City. Og hvem vant den gruppen? Joda, de lyseblå fra Manchester.

Pep Guardiola Manchester City

Mancester City kommer fra en overbevisende 5-1-seier over Leicester, der spesielt Kevin De Bruyne og Sergio Agüero var i en klasse for seg. De Bruyne noterte seg for tre målgivende og er nå oppe i 14 totalt i Premier League, soleklart på topp, mens Agüero scoret fire mål på 42 minutter i den andre omgangen og ligger nå bare en scoring bak Harry Kane på toppscorerlisten. Også viktig for klubben å få i gang Aymeric Laporte, nysigneringen fra Atheltic Bilbao, som man kunne se var ny i laget da de møtte Leicester. I tillegg blir det spennende å se hvem Pep Guardiola velger å gå for på venstreback, ukrainske Oleksandr Zinchenko eller brasilianske Danilo.

Av oddsspill er det fullt mulig å både teste Agüero scorer til 1.80, eventuelt 4 i odds på at han scorer først om du ønsker høyere odds. Ganske sikker på en klink B, men oddsen er deretter (1.37).

Klikk her for odds!

Juventus – Tottenham

Den andre kampen er en fryktelig godbit når to av de beste lagene i Europa per dags dato møtes til dyst på Juventus Stadium.

Juventus har vært potte tett de siste kampene defensivt og har kun sluppet inn ett mål på de siste 16 Serie A-kampene. Det er rimelig ellevilt. I tillegg har de et arsenal av verdensklassespillere på nesten samtlige posisjoner. Det sier litt når den brasilianske teknikeren Douglas Costa har startet flere kamper på benken i det siste… Klubben har ikke tapt en kamp siden 19.november 2017, det er ekstremt. Likevel – det er et annet lag i Italia som gjør det like bra – Napoli. De ligger poenget foran Juventus på tabellen med 14 kamper igjen av sesongen, så her blir det er rotterace. Og i tillegg har Juventus Champions League å konsentrere seg om, en turnering de garantert vil gjøre det bra i.

Harry Kane

De får for alvor testet seg tirsdag når Dele Alli, Christian Eriksen, Heung-min Son og – ikke minst – Harry Kane – står på motsatt banehalvdel. Harry Kane har muligens vært verdens beste spiss de siste månedene, og møter her en av verdens beste målvakter gjennom tidene i Gianluigi Buffon. Tottenham ligger for øyeblikket på 5.plass i ligaen med 52 poeng, og vant gruppen sin foran Real Madrid. Spilte to gode kamper mot det spanske laget som har slitt tungt i serien i år, og sikret dermed videre spill i Champions League blant annet på bekostning av Borussia Dortmund.

Fortsetter Kane sin elleville målform? Vi tror Mattias De Sciglio, Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini og Alex Sandro klarer å temme Harry Kane, og et spill på “Tottenham under 0.5” til 2.31 kan være verdt en krone eller to. Juventus til 2.04 er også et spill det så absolutt går an å teste.

Klikk her for odds!

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner