Vi har funnet monsteroddsen på Champions League

Etter en forrykende oppgjør mellom Juventus-Real Madrid, der Cristiano Ronaldo satte inn et sinnsykt brassespark, og Sevilla-Bayern München ble preget av to selvmål produsert av hjemmelaget, har vi i dag to nye kvartfinaler på papiret: Liverpool tar imot Manchester City på Anfield, mens Roma skal til Camp Nou for å møte Barcelona. Gårdagens oddstips gikk rett inn og vi skal ikke være noe dårligere i dag! Har du planer om å tippe? Vi har funnet monsteroddsen du har letet etter! 

Barcelona – Roma

Nok et oppgjør mellom et spansk og et italiensk lag. Man får ikke hele verden mot seg om man sier at det er Barcelona som er store favoritter i dette oppgjøret – dette er ellevte gangen på rad at katalanerne har nådd kvartfinale i Champions League. Barcelona har også på de siste kampene hatt et solid grep på italienske lag. På de siste 23 kampene mot motstand fra landet har de vunnet 15, spilt seks uavgjorte og tapt to. Likevel har de bare gått videre fra kvartfinalen en av de siste fire gangene. Sist sesong røk de 0-3 sammenlagt for Juventus, som til slutt kom til finalen. Der tapte de for Real Madrid, som de gjorde i går.

Roma har ikke nådd denne fasen av mesterskapet siden 2007/08, da de ble slått ut av Manchester United. Selv om Barcelona er favoritter, har Roma vært bra til å snøre sekken igjen bakover. De har bare sluppet inn ett mål i snitt så langt denne sesongen i Europa, og de har møtt gode lag som Chelsea (to ganger) og Atletico Madrid (to ganger). Edin Dzeko må være påskrudd om Roma skal ha noen sjanse her, for onsdag tviler vi på at Roma kommer til å skape all verden. Da er det viktig at de griper de få mulighetene de får i oppgjøret.

Betsson tilbyr et rikt utvalg av økt odds! Vi anbefaler et spill på Messi og et nytt hattrick på han i kveld. Oddsen ligger i skrivende stund på hele 13 blank!

 

Barcelona imponerte ingen i oppgjøret mot Sevilla. De tillot hele 21 skudd på mål, den første gangen noensinne det har skjedd. Savnet av Sergio Busquets var stort, men han er tilbake mot Roma onsdag kveld. Begge lagene har spilt to kamper etter sin siste Champions League-kamp – og begge har vunnet en og spilt en uavgjort (Barcelona slo Athletic Bilbao 2-0 og spilte 2-2 mot Sevilla, Roma slo Crotone 2-0 og spilte 1-1 mot Bologna).

I tillegg er det umulig å ikke se opp for den argentinske trollmannen Lionel Messi er tilbake fra skade og scoret et lekkert mål mot Sevilla i helgen. Han trives med å spille mot Roma og har to mål og to målgivende på de to siste kampen mot klubben. Barcelona slo Roma 6-1 på Camp Nou i november 2015, sist gang lagene møttes i Spania. Noenlunde samme resultat blir det kanskje ikke denne gang, men forvent et enveiskjør mot målet til Alisson.

Vi tror Lionel Messi kan finne på å score hattrick for Barcelona i kveld! Den argentinske diamanten står med seks scoringer totalt i CL denne sesongen. Han har et stykke opp til Ronaldo på 14. I La Liga er det en differense på fire scoringer favør Messi på 26. De fleste av oss så hvordan den portugiske krigsmaskinen Cristiano utgjorde forskjellen i går. I kveld tror vi det er Messis tur. Betsson har økt oddsen og står nå på hele 13 blank. For å gå til spill – trykk her eller på banneren over.

Liverpool – Manchester City

Det er ikke mange lag Manchester City trenger å revansjere seg mot denne sesongen i Premier League. Faktisk bare ett, og det er det laget de skal opp i mot i to kamper i kvartfinalen i Champions League – Liverpool. Dette blir en våt drøm for alle som elsker angrepsfotball og engelsk fotball generelt.

Kampen i Premier League 14.januar var av det elleville slaget. Alex Oxlade-Chamberlain sendte Liverpool i føringen, før Leroy Sane utlignet like før pause. Tre kjappe scoringer av hjemmelaget – en av Roberto Firmino, en av Sadio Mane og en av Mohamed Salah sørget for 4-1 til Liverpool etter 68 minutter. To sene scoringer fra Bernardo Silva og Ilkay Gundogan hjalp ikke for City, som tapte 3-4. Det er fortsatt deres eneste tap i PL denne sesongen… Verdt å nevne at kampen på Etihad endte 5-0 til City, en kamp hvor de lyseblå fra Manchester var helt overlegne.

Dette er første gangen noensinne at lagene møtes ute i Europa. Et Anfield i flomlys er ikke helt feil når to engelske lag barker sammen i kvartfinale. Kvartfinalen er Citys andre kvart i deres 138 år lange klubbhistorie, mens Liverpool spiller sin første kvartfinale på ni år.

Betsafe har økt oddsen på Anfield i kveld. Du kan spille på at kampen ender uavgjort til hele 3.75 her!

 

Begge lagene har vunnet sine to siste kamper – Liverpool har slått Watford 5-0 og Crystal Palace 2-1, mens City har vunnet 2-0 over Stoke og 3-1 over Everton. Jurgen Klopp har vært full av lovord om sin managerkollega Pep Guardiola.

– He always has great teams that makes excellent decisions, har tyskeren uttalt før onsdagens kamp.

Likevel har han sagt at forskjellen mellom lagene aldri har vært så liten som den er nå. Vel, det… Var jo jevnt sist kamp da Liverpool vant, men likevel – City er i en egen klasse for seg selv denne sesongen.

Selv om City er store favoritter over to kamper, har Klopp vunnet flere kamper over Guardiola enn mot noen annen trener (seks seirer, en uavgjort, fem tap). Og Guardiola og hans City kommer til å ha det hett rundt øra når Mohamed Salah nå storspiller som han gjør. Han har scoret i 11 av de siste 15 kampene og har scoret 17 mål på de disse 15 kampene. For en kantspiller! Det er ellevilt.

Betsafe skiller seg ut fra andre spillselskaper på markedet med økt odds på at Manchester City vinner begge omganger. Oddsen er økt til hele 8.50! Vi mener dette er spillet å gå for i kveld. Det vi lærte av gårsdagens kamper er at de beste også er gode borte. Begge favorittene vant. I denne mener vi rett og slett at Manchester City viser for få svakhetstegn til å ryke mot Liverpool i denne og tar med seg et meget godt utgangspunkt foran returoppgjøret. Vi tror på flere mål i disse oppgjørene. Forskjellen er bare at City scorer fler anført av De Buyne, D.Silva, Sané, Sterling og Jesus. Ja, vi tror også Salah får sin scoring. Alternativt har Betsafe økt oddsen på at Jesus og Salah scorer i kveld til 6 i odds. Begge spill ser lovende ut, men det beste er at du velger utifra magefølelsen her. For å gå til spill – trykk her eller på banneren over.

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner