Topptips: Brennhete oddsobjekter fra NBA

Miami Heat

Vi er kommet halvveis i NBA-sesongen. Dermed venter en All Star-kamp rett rundt hjørnet. Som alle tidligere sesonger har lag imponert, skuffet, overrasket positivt og overrasket negativt. Selv om det kanskje er Golden State Warriors og Los Angeles Clippers som er formlagene akkurat nå, er ikke disse to lagene de beste oddsobjektene fredag kveld. Vi har sett nærmere på tre andre objekter vi mener kan gi litt skilling i din lommebok denne kvelden.

Brooklyn Nets – Miami Heat (lørdag 01.30)

Nets er inne i en fryktelig svak periode med seks tap på de siste syv kampene. Eneste seieren kom over det svakeste laget i ligaen – Atlanta Hawks. Ellers jobber de med å få i gang tredjepicket fra 2015-draften, Jahlil Okafor, som ble tradet til klubben i starten av desember.

Miami Heat, da? Et av NBAs største formlag om dagen – de har vunnet åtte av de siste ni! Motstanderen har ikke vært ALL verden, men de ligger likevel på et nivå som Nets – i midtre sjiktet av enten Western eller Eastern Conference. Goran Dragic spiller bra basketball om dagen, Hassan Whiteside får endelig litt konkurranse på Center-plass av Kelly Olynyk og Bam Adebayo, og Wayne Ellington er heit bak trepoengslinja denne sesongen og snitter på 40.7 % fra treern denne ses. Møter gamleklubben, og kan fort “lighte opp” natt til lørdag.

Sist gang de to lagene møttes i Barclays Center (arenaen til Nets), i desember, vant Heat med 12.

Oddsen på Heat er fryktelig god her. -3 til 1.89 sier vi veldig ja takk til, og prøver oss. 


Detroit Pistons – Washington Wizards (lørdag 02.00)

Dagens siste spill kommer fra motorbyen Detroit. Pistons har tapt tre strake og fire av de siste fem. Ikke kjempemoral i laget nå, som begynner å se at kampen om sluttspill virkelig tilspisser seg, etter at Pistons hadde en kjempestart på sesongen. Avery Bradley er 50-50 til å spille, Luke Kennard er usikker, Jon Leuer spiller nok mest sannsynlig ikke, og det gjør heller ikke Stanley Johnson. Et skadeskutt Pistons, med andre ord.

Wizards var i kjempeform i slutten av 2017 og starten av ´18, men har slitt noe mer de siste kampene. Vant fire strake og seks av åtte, før de nå har tapt to på rad. Er nok svært revansjelystne i dag, og trenger en seier i jevne Eastern Conference. Eneste skaden er på Sheldon Mac, så de ser sterke ut før nattens kamp.

Syntes spiller for spiller ser Wizards bedre ut enn Pistons, som ikke har med langtidsskadde Reggie Jackson til oppgjøret. Derfor prøver vi Wizards til 1.83!


Utah Jazz – New York Knicks (lørdag 04.30)

Hjemme sent fra byen fordi du skal ut i kveld? Da passer det jo flott å avslutte fredagskvelden med denne matchen, som attpåtil har en svenske – Jonas Jerebko – på banen.

Utah Jazz har tapt 16 av de siste 21, etter at de før dette hadde vunnet seks strake. Rudy Gobert, deres store stjernespiller, er fortsatt ute med skade, som har gjort at Donovan Mitchell har steppet virkelig opp. Rookien spiller astronomisk god basketball om dagen, men det tærer nok litt på å bære hele laget på sine egne skuldre nå, kamp etter kamp.

Hva så med røreklubben New York Knicks? Tapt fire av de fem siste, men to av disse har vært i overtime (med henholdsvis tre og fem poeng). Tapte med seks mot Memphis sist, en kamp som avslutningsvis hadde flere merkelige dommeravgjørelser. Knicks vært på en lang roadtrip nå, og Jazz er et lag de har hatt bra kontroll på tidligere. Vant 106-101 i midten av november, og vi tror på nok en jevn kamp mellom de to lagene.

Derfor prøver vi oss på Knicks +4 til 1.95. Merk at all kampene streames hos Betsafe! 

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner