Cecilia Brækhus om motstanderen: – Hun skal knockes ut!

Cecilia Brækhus vant mot Mikaela Laurén

Mikaela Laurén er sulten på å felle Cecilia Brækhus av tronen den 21. oktober. Brækhus har planer om knockout-seier mot svensken, for å komme seg et steg nærmere drømmekampen i USA mot Cris Cyborg.

Svenske Mikaela Laurèn tapte med en knockout mot Cecilia Brækhus i 2010. Siden da har hun ønsket revansje.

Kampen som skal finne sted på Oslofjord Convention Center i Stokke i oktober, betyr mye for den svenske bokseren.

– Jeg er en mye bedre bokser nå enn da jeg møtte Cecilia for syv år siden. Jeg kan ikke vente på å komme opp i ringen og vise at jeg har tatt store steg, sier Laurén i en pressekonferanse tidligere i september. 

Har du ikke funnet ut hvor du kan se fighten direkte, klikk her!

Viaplay_PPV_Brækhus_Lauren

Fullspekket hat

Team Sauerland, Brækhus’ tidligere promotør, har blant Laurèn under vingene. Team Brækhus og Team Saureland er kjent for å ha et anstrengt forhold i dag etter at Cecilia Brækhus ønsket å opprette ‘First Lady Promotions’.

Det er ingen god stemning mellom Cecilia Brækhus og motstanderen Mikaela Laurén. Oppgjøret tar de i ringen om kort tid.

Laurèn og Brækhus skal ha vært sparringspartnere da Brækhus var under Sauerland. Men da nordmannen valgte å bli selvstendig og avslutte sparringssamarbeidet ble det dårlig stemning. Den kommende motstanderen har hatt lite fint å si om Norges store boksedronning siden. 

Viaplay_PPV_Brækhus_Lauren

Vil ha farlig MMA-stjerne

Under et intervju med Skavland fortalte en ærlig Cecilia Brækhus at svensken betyr lite for henne i det store bildet, men at hun fortsatt skal beskytte tronen som ubeseiret boksemester. Samt at kampen i oktober er en billett videre til drømmekampen mot den fryktløse MMA-stjernen Cris Cyborg.

Brasilianeren Cristiane “Cyborg” Justino er kjent for sine kraftfulle knockouts i MMA-ringen. En stor bragd i karrieren å få til en boksekamp mot en av MMA-miljøets mest fryktløse kvinner, ifølge Brækhus.

Cyborg har vært ubeseiret i et tiår og er anerkjent for sin aggressivitet og styrke i ringen. Hun vant også nylig tittelbeltet i UFCs fjærvekt-divisjon for kvinner, med en kraftig knockout mot Tonya Evinger.  

Viaplay_PPV_Brækhus_Lauren

Lover hevngjerrig knockout

Det har vært mange harde ord som har blitt vekslet mellom bokserne den siste tiden. Brækhus hevder blant annet at Laurén har kalt henne for tjukk og diva. Den siste dråpen for Brækhus var da den kommende motstanderen rottet seg sammen med Klara Svensson på Svensk TV. Brækhus vant på poeng over Svensson i februar. Nå lover boksemesteren knockout-seier mot Laurén i Stokke.

Boksedronningen har fått nok av den intense drittsleningen, og lover at svensken vil holde munn etter at hun taper på en ny knockout i oktober. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix

– Det er boksing det her dreier seg om. Mikaela er 41 år gammel, men oppfører seg som om hun nettopp har kommet i puberteten. Nå har hun fått med seg Klara fordi hun er redd, men oppe i ringen må hun stå alene. Og der skal hun knockes ut, om det skjer i første eller niende runde skiter jeg i, men hun skal ned, sier en irritert Cecilia Brækhus til VG

– Jeg har egentlig aldri hatt fokus på at jeg skal vinne på knockout, men det har jeg nå. Det er bare det resultatet som gjelder, og hun har motivert meg og hele teamet mitt med oppførselen sin, fortsetter Brækhus.

Revansje-kampen er noe Mikaela Laurén har mast om i lang tid, og svensken er sulten på å felle den ubeseirede nordmannen av boksetronen. Alle fem beltene til Cecilia Brækhus står på spill når rivalene møtes i ringen om kort tid. 

Cecilia Brækhus vant med knockout mot den kommende motstanderen Mikaela Laurén for syv år siden.

– Jeg har respekt for henne som bokser, men på ingen måte som person. Måten hun oppføre seg på med en arroganse hun har vist ved mange anledninger er helt forkastelig. Det er greit at vi får gjøre opp i ringen. Vi er klare for å gjøre opp 21. oktober i Stokke. Beltene spiller ingen rolle. Jeg gleder meg til å gå i ringen mot Cecilia Brækhus. Hun har stagnert som bokser. Det skal jeg bevise, forteller Laurén under pressekonferansen i september.

Viaplay_PPV_Brækhus_Lauren

Hvilken skandinaver tror du vinner i hvilken runde? Vil det bli en knockout som avgjør kampen i denne rivaliseringen? Fortell oss i kommentarfeltet under! Lurer du på hvor du kan se fighten i helgen, klikk her! 

 

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner