Derfor vurderer Michael Bisping å legge opp

  • Home
  • MMA
  • Derfor vurderer Michael Bisping å legge opp
George St. Pierre vs Michael Bisping

Til lørdag møter mellomvekt-tittelholder Michael Bisping UFC-legenden George St. Pierre. Dette kan bli Bispings siste kamp. 

Siden offentliggjøringen av storkampen mellom Michael Bisping og George St. Pierre, har den sleivkjefta briten gått hardt ut sin kommende motstander og kommet med verbale slag i drøy Bisping-stil. Han har også meddelt at han vurderer å legge MMA-hanskene på hylla.

– George kommer til å legge opp etter denne kampen. Om jeg ikke vinner selv, kommer jeg til å legge opp. Men om du kommer tilbake og du taper, kommer du til å legge opp igjen, George? Fy faen, sa Bisping under et intervju i oktober ifølge Fightscope.

George St. Pierre vs Michael Bisping

Michael Bisping er kjent for å provosere motstanderne sine før han angriper i ringen. Briten har prøvd å komme under hunden til George St. Pierre ved flere anledningen, før kampen i Madison Square Guarden.

Vil ha siste kamp i Manchester

Tittelholderen i UFCs mellomvekt-divisjon, Michael Bisping, vurderer å pensjonere seg etter lørdagens storkamp, som avholdes i storslåtte Madison Square Garden i New York.

– Jeg sier ikke at jeg virkelig ønsker å legge opp, for jeg vet ikke helt om jeg har bestemt meg riktig ennå. Kona mi vil jeg skal gjøre det. Manageren min sier jeg bør legge opp. Han mener at denne kampen bør bli min siste kamp og at det ikke er en bedre måte å avslutte karrieren på, og han har rett. Det er ingen bedre måte enn å forsvare tittelen mot en legende som George St. Pierre i Madison Square Garden. Det er drømmen og det alle sier jeg bør gjøre, sier han i sin egen podcast “Believe You Me”.

Men briten er fortsatt usikker på om han har fått nok av blod, svette og tårer. Han har slått flere store navn i karrieren som Anderson Silva, Wanderlei Silva og Luke Rockhold – og vil gjerne utvide listen litt til. Briten røper at han drømmer om pensjonere seg med stil i hjembyen Manchester. 

George St. Pierre vs Michael Bisping

Michael Bisping har vunnet et par tøffe kamper mot legendariske slåsskjemper i sin fartstid. Her vant han mot Anderson Silva, en brasilianer som blir ansett som en av UFCs beste fightere i historien.

– Selv er jeg usikker. Jeg vil at min siste kamp skal være i Manchester i England. Jeg står mellom den kommende kampen og Robert Whittaker (interim tittelholder i divisjonen, journ.anm) i Manchester som min siste kamp. Jeg er usikker på hvilken avgjørelse jeg tar. Vi får se, fortsetter han.

– Engelskmenn har alltid støttet meg. Støtten fra Storbritannia, som jeg har fått gjennom årene, har vært overveldende. Og jeg tror jeg skylder dem å ha min siste kamp der. Jeg vet ikke. Kanskje jeg vil gjøre det, kanskje ikke, sier han hemmelighetsfull.

Welcome Offer McGregor

Legendestatus står på spill

Fransk-kanadieren George St. Pierre anses som en legende innen UFC. Han har tatt veltervekt-tittelen ved to anledninger i karrieren og forsvart tittelen ni ganger på rad. 

Til lørdag setter han legende-statusen på spill. Om han vinner, vil han fortsette å kjempe i UFC. Men hva skjer med St. Pierre om han taper? Vil han stikke av med en deilig lønn etter pengekampen, eller vil han faktisk fortsette til tross nederlaget?

George St. Pierre vs Michael Bisping

George St. Pierre setter legende-statusen på spill når han går ut av pensjon for å møte Michael Bisping.

– Jeg har nødt til å forsvare tittelen. Det står i kontrakten min at jeg må forsvare den, om jeg vinner, forteller St. Pierre.

Ifølge kanadieren hadde han ikke planer om å forsvare mellomvekt-tittelen. Planen var egentlig å falle tilbake til hans opprinnelige divisjon i veltervekt, uansett utfall mot Michael Bisping.

– Det var ikke min opprinnelige plan, men jeg forstår synspunktet til UFC. De ønsker å beskytte titlene sine. Og de har ikke lyst til forsinke titlene fordi de ikke ønsker at folk må vente på en tittelkamp, fortsetter han.

Michael Bisping - Georges St. Pierre

05.11.2017 | 08:00

Event is not available

Bet on upcoming events
Bisping eller St. Pierre natt til søndag?

Er det på tide at Bisping pensjonerer seg, eller har han fortsatt noen gode år igjen? Og hvem tror du vil gjøre en god figur under lørdagens store kamp?

 

 

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner