Michael Bisping til Whittaker: – Du burde skamme deg!

  • Home
  • MMA
  • Michael Bisping til Whittaker: – Du burde skamme deg!

Robert Whittaker er offisielt Michael Bispings neste motstander om tittelbeltet i mellomvektklassen. – At du står der med det jævla beltet som om du er en mester, det gjør meg kvalm, sier Bisping under UFC 213 til den kommende motstanderen.

Det var først planer om at tittelholder i mellomvektklassen, Michael Bisping, skulle ha en ”comeback-kamp” mot den tidligere UFC-legenden George St. Pierre – men ble kansellert på grunn av at St. Pierre ikke var klar til å entre ringen før i november. Samtidig hadde ikke Bisping mulighet grunnet en operasjon i kneet.

Ydmyker motstanderen

Etter at Robert Whittaker vant ’interim beltet’ (midlertidig tittelbelte, journ. anm.) over Yoel Romero via enstemmig dommeravgjørelse under UFC 213 natt til søndag, vil Whittaker offisielt få sjansen til å slåss mot Michael Bisping om tittelbeltet.

Sistnevnte tok mikrofonen selvsikkert fra Whittaker etter kampen, og prøvde å ydmyke ham foran flere tusen publikummere under lørdagens arrangement.

– Først av alt Robert, det var en fantastisk kamp. Romero, bra jobba. Jeg ville egentlig kom hit og snakke mye dritt, det var en fantastisk kamp. Men at du står der med det jævla beltet som om du er en mester, det gjør meg kvalm. Du burde skamme deg! Her, ta det beltet her og slåss for det! Vi ses snart din drittsekk, sier Michael Bisping og slenger tittelbeltet sitt i bakken før han går ut av ringen.

Yoel Romero og Robert Whittaker under UFC 213 natt til søndag.

 

Under pressekonferansen etter kampen, får Robert Whittaker spørsmål om hva han tenker om uttalelsen til sin provoserende motstander. Han svarer med et smil tilbake:

– Michael Bisping er Michael Bisping. Jeg er en atlet som elsker sporten, og jeg respekterer Michael Bisping. Jeg respekterer han som en tittelholder. Han er jo skadet, derfor er det en interim tittelkamp. Jeg har respekt for ham, men neste gang hanskene våres møtes, er det opp til skjebnen. Og da er det ingen nåde, forteller han smilende og ler.

Det er ikke avklart hvor tittelkampen mellom Whittaker og Bisping skal finne sted, men ifølge mmajunkie.com er UFC-sjef Dana White interessert i å holde tittelkampen i Australia, som er Whittakers fødested. Dato er heller ikke satt da Whittaker har fått skade i kneet etter kampen mot Yoel Romero lørdag.

Rev flagget i to

Bisping er kjent for å være stor i munnen og provosere sine potensielle motstandere, noe cubaneren Yoel Romero også fikk kjenne på under helgens arrangement. Den rappkjefta briten rev et cubansk miniatyrflagg i to, foran Romero under kampen.

– Om Bisping slår Robert, vil jeg være der. Du vet aldri hva som kan skje i morgen, Dana kan ringe meg og si at det er på tide, forteller Romero lurt.

Når en journalist under pressekonferansen spør om hva han tenker om Bispings flagg-stunt, svarer han irritert tilbake:

– Mr. Bisping rev opp det Cubanske flagget ved gjerdet mitt. Har du et flagg? Elsker du det? Ville du gitt livet ditt for landet? Samme her, sier han og grynter i mikrofonen.

I ettertid har Yoel Romero svart med en video der han slår tilbake med samme mynt mot Bisping. I videoen ser du Romero setter fyr på et bilde av Michael Bisping som holder det britiske flagget, og tar frem en sigar. Han sier følgende på spansk i videoen:

– Jeg skal brenne deg og ditt flagg siden du gjorde en respektløs handling mot mitt flagg. Jeg er din store billett, gutt. Jeg kommer til å være ditt største mareritt, bror.

Michael Bisping har ikke respondert til Yoel Romeros video.

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner