Bisping i krangel med Weidman: – Du er faen meg en jævla dritt

  • Home
  • MMA
  • Bisping i krangel med Weidman: – Du er faen meg en jævla dritt

Tidligere UFCs mellomvekt-mester Chris Weidman vant med en overraskende ’submission’ mot Kelvin Gastelum søndag 23. juli. Weidman ønsker nå å ta tronen tilbake fra Michael Bisping – det endte i en heftig Twitter-krangel.

Amerikaneren Chris Weidman er listet som nummer fire under UFCs topp ti beste deltakere i mellomvekt-divisjonen og har en stilling på 13-3. Motstanderen Kelvin Gastelum har en MMA-stilling på 14-3 og er rangert som nummer åtte i 84 kg-klassen.

Chris Weidman mot Kelvin Gastelum søndag kveld under UFC on Fox 25.

Mener Bisping er feig

Weidman vant med en arm triangel i tredje runde mot Gastelum under UFC on Fox 25, som fant sted i New York søndag kveld. Til tross for at Weidman ikke lenger holder tittelbeltet i mellomvekt-klassen, stopper det ham ikke i å erklære seg selv som en av de beste i divisjonen.

Nå ønsker Weidman å felle nåværende tittelholder, Michael Bisping, av tronen. Den selvsikre amerikaneren og den rappkjefta briten har tidligere gnisset mot hverandre ved flere anledninger, og den anspente stemningen mellom slåsskjempene bygde seg opp etter Weidmans uttalelse under UFCs pressekonferanse søndag.

Her prøver Chris Weidman å få til en ‘submission’ på motstanderen, men feiler. Weidman vinner til slutt i tredje runde.

– Jeg vet jeg er den beste i verden. Bisping har bare gjemt seg. Han gjorde en god jobb, han fikk beltet etter at jeg ga han muligheten til en tittelkamp. Før den tid, hadde han ikke muligheten til å skaffe det tittelbeltet. Jeg ga ham den sjansen! Siden da har han ikke slåss mot noen som er den beste i divisjonen, forteller Weidman under pressekonferansen.

– Han har bare stukket av, han har fått skader. Jeg skjønner ikke hva han driver med, jeg er mesteren i denne divisjonen. Og den beste i verden, noe jeg tror folk vet. Om Bisping gror noen baller vil den kampen skje. Jeg vet at Robert Whittaker gjorde en god jobb med å vinne interim beltet (midlertidig tittelbelte, journ.anm) mot Yoel Romero under UFC 213, men jeg tror han er skadet. Han skal ha en kne-operasjon, og jeg er ledig. Jeg er klar til kamp, vi får se hva som skjer, fortsetter han med stor selvsikkerhet.

Michael Bisping raser

Den rappkjefta briten Michael Bisping fikk med seg amerikanerens kommentarer som var rettet mot ham. Etter at Weidman kalte Bisping for ”en britisk tulling” etter den ferske seieren mot Gastelum, reagerte briten med denne kommentaren tilbake:

– Si navnet mitt, bitch!, skriver han til Weidman på Twitter.

Chris Weidman svarer med et stikk tilbake som referer til Bispings tidligere skade:

– Sorry, mente en skjeløyd bitch, skriver han tilbake med en kysse-emoij på slutten, og legger ved et bilde av en skjeløyd mann.

Bisping responderer i sinne med et par kraftige gloser tilbake, i kjent stil: ”Du er faen meg en jævla dritt. Gjør narr av en slåss-skade. Jeg ber for at du ikke kommer til å lide av det samme. Og fuck deg din fitte. Neste gang jeg ser deg, skjer det.”

Amerikaneren fyrer tilbake med en video av Michael Bisping, som river opp det cubanske-flagget i to under interim-tittelkampen mellom Yoel Romero og Robert Whittaker nylig. Og lagt til følgende kommentar under videoen på Twitter: ”Vent, er jeg drittsekken her?”

– Ifølge fansen, så ja. Fy faen du er desperat. Ingen liker deg, bror. Ja, ingen liker meg heller, men det gir jeg faen i. Du er så needy, skriver Bisping frekt tilbake.

Weidman svarer kort tilbake: ”Alle elsker meg.”

Bispings neste offer

Bisping, som ikke kan tilbake i ringen grunnet en kne-operasjon, gjorde deretter narr av Weidmans utalelse om at han er ”den virkelige mesteren” i divisjonen:

– ”Jeg er mesteren”. Du hørtes så patetisk ut. Sjalusi er en av dødssyndene. Skam deg. Gå ned på kne og be hardere, bitch.

Når briten har kommet seg på bena igjen, var det snakk om at han skulle møte interim-tittelholder Robert Whittaker. Sistnevnte har selv påtatt seg en skade etter interim-tittelkampen mot Yoel Romero nylig.

Nå har UFC-sjef Dana White offisielt bekreftet at George St. Pierre vil bli Michael Bispings neste motstander om mellomvekt-tittelen.

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Damares Stenbakk

banner