Champions League: Bare seier er godt nok for José Mourinho

Sist uke fikk vi servert verdensklassefotball på øverste nivå. Vi fikk se at Real Madrid ble for sterke for et PSG uten Neymar, vi fikk se at Juventus snudde på mesterlig vis borte mot Tottenham og tok seg videre.

I tillegg fikk vi se at Manchester City vaklet hjemme mot Moi Elyounoussi og hans Basel. Sveitserne vant 2-1 borte på Etihad, men det holdt ikke: 0-5-tapet hjemme ble for avgjørende for resultatet sammenlagt. Også Liverpool tok seg komfortabelt videre, selv om de ikke imponerte med 0-0 hjemme mot Porto.

I denne saken skal vi se nærmere på de to tirsdagskampene der Manchester United tar imot Sevilla på Old Trafford, og Roma møter Shakhtar Donetsk på mektige Stadio Olimpico. Vi har som vanlig tatt for oss utvalget av økt odds hos Betsson, og der vi har funnet to gode alternativer til deg som jakter de beste oddsobjektene i kveld. 

AS Roma – Shakhtar Donetsk (1-2 sammenlagt)

Roma hadde nok sjanser til å både få med seg et uavgjortresultat og en seier fra Ukraina, men sløste så det sang med mulighetene de hadde. Italienerene ble straffet hardt i den andre enden, og da endte det med 2-1-tap. Men bortescorigen fra Cengiz Under kan fort vise seg å være gull verdt når lagene igjen møtes tirsdag på Stadio Olimpico.

Roma møtte tøff motstand i hjemlig liga bare fire dager etter tapet for Shakthar. 0-2 hjemme for AC Milan var ikke akkurat noe å rope hurra av. De slo tilbake med to strake seirer på seks dager over Napoli borte og Torino hjemme. Borteseieren over Napoli var uhyre sterk – de scoret fire mål på det største overraskelseslaget denne sesongen. Napoli var spådd å skulle være med i toppen, men ikke knive så tett og jevnt med Juventus som de har gjort. De to strake seirene gjør at Roma ligger på 3.plass i Serie A med 56 poeng, tre foran Lazio og fire foran Inter (Inter har en kamp til gode). Det er likevel langt opp til Juventus og Napoli – «Den sorte dame» har 71 poeng, mens de lyseblå fra Napoli har poenget mindre med en kamp mer spilt. Til info – med de nye Champions League-reglene ligger de an til direkte gruppespill neste sesong i Champions League, om de ender topp 4.

Sammen med Manchester City, Bayern München og Barcelona er Shakthar Donetsk i kjempeform for tiden. I serien ligger de først, med 54 poeng etter 23 kamper, og de har vunnet fem strake kamper. Laget har virkelig vist muskler i hjemlig liga de siste tre kampene etter seieren over Roma – 5-0 hjemme mot Zirka og to ganger 3-0 borte, mot henholdsvis Karrpaty og Vorskla, gjør at de nå har 18-1 i målforskjell på de siste seks offisielle kampene.

Roma er store favoritter på oddsen, noe som i og for seg er forståelig. De er et bedre lag enn Shakthar, men det blir spennende å se hvordan ukrainerne kommer ut på tirsdag 20.45. De kan legge seg lavt fra start og kun satse på å stenge igjen bak og kontre, men man så hvordan det gikk for Tottenham mot et annet italiensk lag – Juventus.

Vi tror Roma vinner dette og går videre. Roma-spiss Edin Dzeko viste kjempeform mot Napoli, og scoret to av lagets fire mål. Vi prøver oss på et spill på at Dzeko skal score, samtidig som Roma skal vinne. Denne ligger i skrivende stund på hele 3.00 i odds! Trykk på knappen eller banneret under for spill med økt odds hos Betsson!

Spill: Roma-seier og Dzeko-scoring

:

Manchester United – Sevilla (0-0 sammenlagt)

En rimelig kjedelig førstekamp i Spania, med et United som ikke skapte all verdens. Forsvarte seg likevel smart og bra, og er før kampen mot Sevilla bra favoritter. Det var faktisk Sevilla som var nærmest scoring, men en mesterlig redning hentet fra galaksen av David de Gea sørget for at det ble 0-0 på ærverdige Estadio Ramon Sanchez Pizjuan.

Manchester United fortsetter å vinne, vinne og vinne. Tre seirer på de siste tre kampene, inkludert imponerende oppvisninger mot både Liverpool og Chelsea på Old Trafford, gjør at det er en liten bombe om ikke de røde djevlene fra Manchester tar seg videre tirsdag kveld. Den engelske unggutten Marcus Rashford scoret to tidlige mål mot Liverpool lørdag, og det sørget til slutt for at United vant 2-1 og nå ligger fem poeng foran Liverpool i ligaen, med åtte kamper igjen. Merk at Paul Pogba kan miste dette oppgjøret med en skade, men han var heller ikke tilstede under hatoppgjøret på Old Trafford i helgen. Unge Scott McTominay kan se ut til å få fornyet tillit.

Tapet for Valencia gjør at Sevilla nå ligger 11 poeng bak 4.plassen i ligaen, som gir direkte plass til Champions League. Det har gjort at trener Vincenzo Montella har sagt at all fokus nå ligger på å kvalifisere seg til kvartfinalen i Champions League, noe som er naturlig å si når ligaformen i det siste har vært noe svak med to seirer og to tap på de siste fire kampene.

En spiller å se opp for hos Sevilla: Wissam Ben Yedder. Franskmannen har scoret seks av Sevillas 12 mål i Champions League denne sesongen, og kan fort skape trøbbel for den bakre rekken til United tirsdag.

Etter å ha vist effektiv og kynisk fotball i Premier League de siste ukene skal det mye til for at Sevilla ta denne. Nå har United levert i de største kampene og tatt med seg nødvendig poengsanking. Her trenger de tre! I tillegg tror vi United stenger godt igjen defensivt, samtidig som De Gea fortsetter å herje i buret. Vi prøver oss på United-seier og at de samtidig holder nullen til hele 2.75 i odds hos Betsson. Trykk på knappen eller banneret under for spill på denne.

Spill: United vinner og holder nullen

:

Tags:

Skrevet av: Even Lübeck

banner