Meek står foran nok en tøff utfordring i Vegas

  • Home
  • Emil
  • Meek står foran nok en tøff utfordring i Vegas
Emil Meek UFC

30.desember er det klart for det norske MMA-håpets andre kamp i UFC-sirkuset, når verdens ellevte beste UFC-fighter står på den andre siden av ringen i Las Vegas. Kamaru Usman, også kalt «The Nigerian Nightmare», står uten tap på sine seks kamper siden han signerte for UFC i 2015. Totalt har nigerianeren ti seiere og ett tap i karrieren. Nå er Emil Meek klar for å gi motstanderen et norsk mareritt. 

 

”This can’t be true. Nobody wants to fight Usman. He’s a problem!”

Dette skrev Emil Meek på Twitter da ryktene om en ny kamp i UFC tiltok for alvor. Det er ikke så rart hvis ingen ville slåss mot Usman. ”The Nigerian Nightmare” har vært et mareritt for sine motstandere i UFC. Han har vunnet seks av seks mulige kamper, sett av overlegen ut i samtlige og er i dag rangert som nummer 12 i weltervekt-divisjonen. Han ble også nylig bekreftet som Emil ”Valhalla” Meeks neste motstander.

Welcome Offer McGregor

 Men Emil Meek er kjent for å oppsøke utfordringer.

– Jeg tar de kampene ingen andre vil ha. Jeg pusher for å få de også, fordi jeg vil slåss mot de beste gutta, sier Meek i et intervju med NRK.

Hans store gjennombrudd i MMA kom nettopp etter å ha tatt en kamp ingen ville ha. Meek nølte ikke med å møte Rosimar Palhares, en mann som ble kastet ut av UFC på grunn gjentatte regelbrudd, i 2016. Meek slo ut Palhares i løpet av 45 sekunder, fikk UFC-kontrakt og har ikke sett seg tilbake siden.

Meek kan innta posisjon i toppsjiktet av UFC

Etter en tøff debut i UFC mot Jordan Mein i desember i fjor, som Meek vant etter dommerbeslutning, er Meek nå klar for å møte nigerianeren med den imponerende seiersrekken. Dette vil, som nevnt, foregå ved UFC 219 den 30. desember i Las Vegas

 

– Tar jeg han, så er jeg i toppsjiktet, så dette blir helt magisk for meg, uttaler Meek i samme intervju med NRK.

Vi i Toppkamp er like entusiastiske som Meek i forbindelse med denne kampen, og gleder oss stort til å se Emil returnere til buret.

 

Hva tror du om Valhallas sjanser mot nigerianeren med ti seiere og ett tap i karrieren? Kan han gi motstanderen et norsk mareritt?

 

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Torstein Sørholt

banner