Dette er toppkampene du ikke vil gå glipp av i helgen!

  • Home
  • Fotball
  • Dette er toppkampene du ikke vil gå glipp av i helgen!

De fleste som er glade i fotball er nok enige i at lite kan måle seg med å sette seg godt til rette i sofaen og få opp en skikkelig godkamp på skjermen, og denne helgen er spesielt rik på kamper som faller ned i denne kategorien. Dessverre har det blitt slik at abonnement hos kanalene som sitter på rettighetene koster skjorta, og bedre blir det ikke at man fort må kjøpe både tre og fire abonnementer for å få tilgang til alt man ønsker å se.

Et alternativ er så klart å streame kampene ulovlig, men det er som oftest et svare strev. Enten blir du møtt av en horde av ymse pop-ups og reklamebanner, eller så går streamen ned akkurat i det et av lagene går i angrep, for ikke å glemme at også faktisk er brudd med norsk lov. Å være fotballfrelst i 2018 er ikke lett, men heldigvis finnes det gode alternativer til dyre abonnementer og ulovlige nettsider.

Se kampene enkelt og billig på livestream

Noe som kanskje er nytt for mange er at du kan se mye av den beste fotballen i Europa så godt som gratis hos noen av de største spillselskapene. Betsson, NordicBet og Betsafe er noen av alternativene du kan bruke om du ønsker å se flere av de største ligaene og turneringene i Europa på livestream.

Her finner du blant annet kamper fra FA-cupen, Bundesliga, Serie A, MLS, Eredivisie, Ligue 1 og flere andre fotballigaer! I tillegg er det også muligheten til å streame NBA og NHL om du digger amerikanske sport. Vi har sett på noen av de beste kampene du kan streame nesten gratis til helgen! Det eneste du trenger er å åpne en konto og gjøre et innskudd, og har du allerede konto er det bare å sette inn noen kroner for å få tilgang til livestream. Altså slipper du unna med å betale en brøkdel av prisen av hva et «vanlig» abonnement ville kostet!

Dette er storkampene du kan livestreame så godt som gratis denne helgen!

.
Åpne konto hos Betsson
.
Åpne konto hos Betsafe
.
Åpne konto hos NordicBet

.

La Liga: Real Madrid – Alaves | Lørdag kl. 16:15
Hvis du har lyst til å se mål er det ett lag du må få med deg i helgen; Real Marid! For når Zinedine Zidane sitt lag går på banen har det vært garanti for scoringsbonanza den siste tiden. På de siste fem kampene har det i snitt blitt scoret 5,6 mål per kamp! Det er rimelig spinnvilt. Etter en blek start på sesongen har nå franksmannen endelig begynt å få sving på sakene, og sist kamp ble det 3-5-seier mot Real Betis. På motsatt banehalvdel venter nå Alaves som står med tre strake seiere i La Liga. Dette kan altså bli et jevnere oppgjør enn hva man skulle tro når man så på tabellen.

Kampen kan du se på livestream hos Betsson, NordicBet og Betsafe fra kl. 16:15.


La Liga: Barcelona – Girona | Lørdag kl. 20:45
Det er lett å tenke at Barcelona kan spasere til poeng når de møter Girona på lørdag, men det er nødvendigvis ikke så sikkert. Den siste tiden har nemlig Barca slitt mer i serien, og på de siste tre kampene har det kun blitt én seier. Girona på sin side har vært i bra slag den siste tiden og står med to seiere på de siste tre kampene. Messi & co så lenge ut til å ha både åtte og ni fingre på La Liga-troféet, men etter poengtapene den siste tiden kommer Atletico Madrid stadig nærmere. Det er altså uhyre viktig for katalanerne å slå tilbake i hjemmekampen mot Girona!

Om du ikke har andre planer på lørdagskveld bør du absolutt livestreame oppgjøret hos Betsafe, NordicbBet eller Betsson fra 20:45!


Ligacupfinalen: Arsenal – Manchester City | Søndag kl. 17:30
Endelig er det duket for finale i ligacupen, og det er litt av et oppgjør som venter oss! Det blir Aubameyang mot Agüero, Cech mot Ederson og, ikke minst, Wenger mot Guardiola. For sistnevnte levde drømmen om en historisk kvadrupel frem til møtet mot Wigan i FA-cupen, men ett sjokkerende 1-0-tap mot miniputtene sørget for at drømmen brast. Nå er nok den spanske manageren interessert i å slå tilbake så fort som mulig. Arsene Wenger har også slitt med å få fart på laget i Premier League denne sesongen, men likevel har han maktet å lede laget til en imponerende finale. For Arsenal og Wenger kan fort dette vise seg å bli deres ene sjanse til å vinne en tittel i år. Om det skulle være noen tvil; Vi står en utrolig spennende finale i vente, og her er det masse å spille om for begge lag! Et oppgjør du absolutt ikke vil gå glipp av.

Kampen sparkes av kl. 17:30 på fredag og kan streames både hos Betsson, NordicBet og Betsafe. Har du allerede konto trenger du bare sørge for at du har penger på din konto for å se kampen på deres livestream.


Ligue 1: PSG – Marseille | Søndag kl. 21:00
Etter å ha startet fotballsøndagen med det deilige oppgjøret mellom Arsenal og Manchester City er det på tide å bytte ut fish&chips med sengler og baguette. Helgen avsluttes nemlig med det som fort kan vise seg å bli et utrolig bra oppgjør. Den suverene serielederen PSG tar imot et Marseille-lag i god form som jakter andreplassen i Ligue 1. Her blir det nok høy tempratur, flott spill og mange mål! Klarer du å komme på en bedre måte å avslutte søndagskvelden på? Nei? Ikke vi heller!

Kampstart i Frankrike er kl. 21:00, og i tillegg til nevnte kamp kan du også se de andre oppgjørene fra Ligue 1 ihelgen hos NordicBet, Betsson eller Betsafe.

 

Andre gode oppgjør som livestreames:

Fredag:
Bundesliga: Mainz – Wolfsburg kl. 20:30
La Liga: Deportivo La Coruna – Espanyol kl. 21:00

Lørdag:
La Liga: Celta Vigo – Eibar kl. 13:00
La Liga: Leganes – Las Palmas kl. 18:30

Bundesliga: Bayern München – Hertha Berlin kl. 15:30
Bundesliga: Hannover 96 – Borussia Mönchengladbach kl. 15:30
Bundesliga: Hoffenheim – Freiburg kl. 15:30
Bundesliga: VfB Stuttgart – Eintracht Frankfurt kl. 15:30
Bundesliga: Werder Bremen – Hamburg SV kl. 18:30

Serie A: Bologna – Genoa kl. 18:00
Serie A: Inter – Benevento kl. 20:45

Ligue 1: Toulouse – Monaco kl. 17:00
.
Åpne konto hos Betsson
.
Åpne konto hos Betsafe
.
Åpne konto hos NordicBet

.

Søndag:
Bundesliga: Bayer Leverkusen – Schalke 04 kl. 15:30
Bundesliga: RB Leipzig – FC Köln kl. 18:00

Serie A: Crotone – SPAL kl. 12:30
Serie A: Fiorentina – Cheivo kl. 15:00
Serie A: Sampdoria – Udinese kl. 15:00
Serie A: Sassuolo – Lazio kl. 15:00
Serie A: Verona – Torino kl. 15:00
Serie A: Juventus – Atalanta kl. 18:00
Serie A: Roma – AC Milan kl. 20:45

Eredivise: Feyenoord – PSV kl. 14:30

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Joakim Ingebrigtsen

Joakim er definisjonen på sportsidiot. Spesielt tett følger han fotball og vintersport, men på generell basis er Joakim interessert så lenge det kan konkurreres i.