Wildcard FC: Dette gjør du om du enda kan spille “Free hit”!

  • Home
  • Wildcard FC
  • Wildcard FC: Dette gjør du om du enda kan spille “Free hit”!

Om du er en seriøst FPL-spiller er det en ting som gjelder; Å få mest mulig informasjon om de forskjellige lagene og spillerne slik at du kan ta de beste valgene.

Du kan så klart sett deg ned å bruke time på time for å lese deg opp på alle statistikker og nyheter, eller du kan lytte til Wildcard FC, Norges beste, eldste og mest populære Fantasy-podcast. Programlederne Kim og Christian bruker hver uke flerfoldige timer på research til hver episode, og i løpet av en times tid får du all informasjonen du trenger for å gjøre de rette valgene for ditt lag.

Trykk på bildet for å gå til spillet!

Usikker på hvem som må inn på laget? Wildcard FC har svaret!
Litt i tvil på hvem kapteinen din bør være? Wildcard FC gir deg de heteste alternativene!
Når bør “chipsene” brukes? Du gjettet det; Wildcard FC sitter med fasiten!

Når gutta i tillegg hoster opp med en gjest av høy klasse til hver podcast er det i grunn ikke noe å vurdere lengre. Sett av en time, len deg tilbake og nyt den nyeste episoden.

Ukens gjest er advokat, Fantasty- og pokerentusiasten Mikkel Ellingsen, et navn som er kjent i de lumske bakgatene rundt FPL-strøket på Twitter.

Comments

comments

Tags:

Skrevet av: Joakim Ingebrigtsen

Joakim er definisjonen på sportsidiot. Spesielt tett følger han fotball og vintersport, men på generell basis er Joakim interessert så lenge det kan konkurreres i.

banner
×